Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură de teatru. Un fost antrenor de la FCSB, variantă de lux la Universitatea Craiova. Tehnicianul care aduce spectacolul dorit de Rotaru

Lovitură de teatru. Un fost antrenor de la FCSB, variantă de lux la Universitatea Craiova. Tehnicianul care aduce spectacolul dorit de Rotaru

U Craiova

Comentarii

Continuă căutările la Universitatea Craiova, după ce Marinos Ouzounidis a fost pus pe liber. Dragoş Bon va fi antrenor interimar la echipa de pe "Ion Oblemenco", iar Mihai Rotaru a recunoscut că nu se grăbeşte să aleagă un înlocuitor. Totuşi, îl doreşte pe antrenorul care a realizat ultimele performanţe cu FCSB.

Universitatea Craiova a rămas, din nou, fără antrenor. Sezonul trecut, ratat de olteni, şi înfrângerea cu Laci, din turul secund preliminar Conference League, i-au făcut pe conducători să producă un şoc la echipă. Mihai Rotaru i-a transmis lui Marinos Ouzounidis că nu mai sunt compatibili, dar au terminat contractul în relaţii bune. "Ne-am îmbrăţişat la final. A fost totul cu prietenie", a susţinut omul de afaceri. 

Un fost antrenor de la FCSB, varianta de lux a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Oltenii au mai multe nume pe listă, într-o perioadă în care antrenori precum Laurenţiu Reghecampf, Edi Iordănescu, Ladislau Boloni, Dan Petrescu, Cosmin Contra sau Eugen Neagoe sunt liberi de contract. 

Publicaţia din Oltenia, 3minute.net, anunţă, pe surse, că Mihai Rotaru merge pe varianta unui antrenor român, aşa cum l-a îndemnat şi oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, să facă: "Avem antrenori români buni, de ce să cauţi un străin? Nu sunt xenofob, dar de ce facem licenţa PRO în România? Sunt antrenori buni în România".

În club au avut loc consultări, împreună cu Sorin Cârţu, Gică Craioveanu, Marcel Popescu şi Ovidiu Costeşin, iar părerea experţilor a fost că fostul antrenor de la FCSB, Constantin Gâlcă, e varianta optimă la Universitatea Craiova. Conform sursei citate, fostul fotbalist al naţionalei ar fi mai ieftin decât Edi Iordănescu şi Dan Petrescu, un plus pentru numirea sa pe banca "leilor". 

La Universitatea Craiova se vrea fotbal-şampanie

Costel Gâlcă e liber de contract, după ce a plecat din Danemarca în această vară. El nici măcar nu a fost luat în calcule pentru banca FCSB-ului, atunci când Gigi Becali a căutat antrenor. În cele din urmă, a fost ales Dinu Todoran. 

Nici tehnicianul care a reuşit eventul cu actuala vicecampioană nu şi-ar mai dorit să revină la echipa din Berceni, deşi a recunoscut că nu-l deranjau telefoanele venite din partea conducerii. 

În schimb, Gâlcă a afirmat că e atras de o revenire în Liga 1, iar Universitatea Craiova i-ar permite să se lupte cu şanse reale pentru titlu, contra CFR-ului şi FCSB-ului, club cu care a cucerit campionatul, în 2015. 

Antrenorul va fi nevoit să ofere un fotbal-şampanie, aşa cum îşi doreşte Mihai Rotaru să vadă la Universitatea Craiova: "La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul", a susţinut patronul. 

viewscnt
Articole similare