Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic, decepţionat după ce n-a fost convocat în naţionala Croaţiei la ultimele meciuri! "Am dat 22 de goluri. România nu e respectată. Superliga e peste campionatul Croaţiei"

Marko Dugandzic, decepţionat după ce n-a fost convocat în naţionala Croaţiei la ultimele meciuri! "Am dat 22 de goluri. România nu e respectată. Superliga e peste campionatul Croaţiei"

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (29 de ani) a încheiat cu 22 de goluri marcate în Superliga, în sezonul trecut, şi a fost cel mai bun marcator croat. Atacantul de la Rapid Bucureşti s-ar fi aşteptat să prindă măcar lotul Croaţiei pentru ultimele meciuri, din Liga Naţiunilor şi preliminariile EURO 2024, dar n-a primit niciun semn din partea lui Zlatko Dalic.

Marko Dugandzic şi-ar fi dorit convocarea în naţionala Croaţiei pentru Liga Naţiunilor şi preliminariile EURO 2024

Transferul de la CFR Cluj la Rapid Bucureşti, în startul sezonului trecut, a însemnat restartul carierei lui Marko Dugandzic. Atacantul pe care a mizat Adrian Mutu a marcat de 22 de ori în Superliga, iar după sezonul bun s-a aşteptat să primească un semn dinspre echipa naţională. 

Însă, rapidistul n-a avut loc printre atacanţii Andrej Kramaric (Hoffenheim), Petar Musa (Benfica), Dion Beljo (Augsburg) şi Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), pe care a mizat selecţionerul Zlatko Dalic în finala Ligii Naţiunilor şi în preliminariile EURO 2024. 

"Eu am dat 22 de goluri, iar Livaja, în Croaţia, cred că a marcat 18 goluri. (n.r. - cineva de la naţională te-a contactat?) Nu, nu, nu. Aştept. Am vorbit cu agentul meu şi a zis că România nu are mult respect în sens fotbalistic, cu echipa naţională. Toţi ştiu unde joacă fotbaliştii din Croaţia, în ligi de top, în Spania, Bundesliga, Anglia. 

E greu să ajungi la naţională, dar eu zic că puteam fi acolo. Nu titular, dar în lot. Asta e. Nu ştiu de ce nu e respectat campionatul României. Merită mai mult respect. Pentru mine, campionatul României e peste cel al Croaţiei, cu stadioanele, cu fanii. Posibil că toţi se uită la echipa naţională, când nu joacă bine, că nu joacă la EURO şi la Cupa Mondială. În fiecare an, România creşte la nivel de campionat. În acest an sunt şi mai multe echipe bune decât anul trecut. Sper ca România să se califice la EURO, din grupa cu Elveţia. Campionatul îmi place mult" a declarat Marko Dugandzic pentru Rapid TV

  • Atacantul croat are o singur apariţie pentru naţionala U21 a Croaţiei, pentru care a debutat în 2015. 

În ce campionat şi-ar dori Marko Dugandzic să se transfere

"Eu am jucat în Italia, în Serie B, dar mi-ar plăcea să joc în Italia. Bine, Bundesliga, Anglia, ce să mai zic... Top, top! E posibil să fie Serie A pentru mine, îmi place, e şi aproape de Croaţia. Serie A sau Bundesliga", a adăugat atacantul de la Rapid Bucureşti, Marko Dugandzic, pentru sursa citată. 

  • 2024 e anul în care expiră contractul lui Marko Dugandzic la Rapid.

Afla mai multe despre: marko dugandzicmarko dugandzic croatianationala croatia 

viewscnt
Articole similare