Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile în deplasare, kriptonita lui Hagi şi Farul! Ce spune ”Regele” despre inabilitatea de a câştiga altundeva decât la Ovidiu înaintea vizitei la Piteşti

Meciurile în deplasare, kriptonita lui Hagi şi Farul! Ce spune ”Regele” despre inabilitatea de a câştiga altundeva decât la Ovidiu înaintea vizitei la Piteşti

Farul Constanța

Comentarii

FC Argeş va primi vizita Farului Constanţa, duminică după-amiaza, în a 12-a etapă a Ligii 1. În actuala stagiune, în şase meciuri jucate în deplasare, dobrogenii au reuşit să obţină doar trei puncte şi nicio victorie.

Farul Constanţa va face deplasarea la Piteşti sâmbătă, pentru a disputa partida cu FC Argeş, din a 12-a etapă a Ligii 1. Formaţia condusă de Gică Hagi se află pe poziţia a şasea în campionat la momentul actual, în ciuda faptului că singurele partide pe care a reuşit să le câştige au fost cele de la Ovidiu.

Din cinci meciuri jucate acasă, constănţenii au cinci victorii, însă în deplasare nu au putut să se impună nici măcar o dată în şase etape. Pentru a avea şanse realiste de a prinde play-off-ul, fotbaliştii lui Hagi au nevoie să înceapă să ia mai multe puncte şi departe de casă, iar ”Regele” speră să încheie seria fără victorii în deplsare încă de la duelul Argeş.

Meciurile în deplasare, kriptonita lui Hagi şi Farul!

Toate meciurile în deplasare sunt mai grele pentru noi, se pare, decât meciurile de acasă. Un adversar bine organizat, care primeşte greu gol, pragmatic, joacă la rezultat şi cred că toate aceste aspecte fac din acest meci unul greu, tactic. Sperăm ca noi, de această dată, să ne întoarcem cu punct sau cu victorie din această deplasare.

Adi Petre şi Purece nu... Purece are o problemă la coapsă, la ultimul antrenament, la ultimul joc, şcoală de miercuri, Adi Petre încă are probleme cu spatele, abia a început mişcarea şi nu sunt diponibili pentru acest meci.

Mergem încrezători şi trebuie să ne gandim să venim cu victorie, să câştigăm şi să spargem gheaţa şi în meciurile din deplsare, pentru că, practic, nu am produs rezultate bune în deplsare. Acasă suntem buni, foarte bine, dar în deplasare nu avem acelaşi randament.

Este perioada asta comeptiţională unde trebuie să produci multe meciuri şi trebuie să producem multe rezultate pozitive, pentru că de acum până în iarnă, va fi o luptă pentru a câştiga multe puncte, să te poziţionezi acolos sus, să rămâi sus. Am început bine campionatul şi sper să continuăm şi să terminăm şi acest an.

Argeşul este o echipă bine organizată, puternică, fiecare are stilul ei de joc, noi avem stilul nostru, ne dorim asta, ei îşi doresc şi ei victoria şi cred că va fi un meci echilibrat, un meci unde şi noi trebuie să fim pragmatici, eficienţi, să încercăm sî speculăm lucrurile şi să câştigăm meciul”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagifc argeş farul constanţa 

viewscnt
Articole similare