Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, criticat dur de un fost antrenor din Liga 1: ”Lipsa lui de experienţă s-a văzut şi prin faptul că era nevorbit” | EXCLUSIV

Mirel Rădoi, criticat dur de un fost antrenor din Liga 1: ”Lipsa lui de experienţă s-a văzut şi prin faptul că era nevorbit” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioiul Telekom Sport, Ionuţ Badea a vorbit despre eşecul României de a se califica la barajul pentru Mondial, criticându-i dur pe Rădoi şi pe jucătorii săi.

Echipa naţională a României a fost la un pas de a prinde barajul pentru Campionatul Mondial, dar ”a dat cu stângul în dreptul” şi nu a mai prins locul doi în grupă.

Egalul cu Islanda, din penultima rundă, a fost fatal pentru Rădoi şi jucătorii săi, iar, după ce se făceau apeluri să rămână pe banca echipei naţionale, selecţionerul a anunţat că îşi va părăsi postul.

Un antrenor fără prea multă experienţă, Mirel Rădoi a crescut alături de echipa naţională şi a încercat să o pregătească pe România pentru o nouă eră în fotbal.

În jocul modern, pressing-ul este crucial, iar Rădoi a încercat să îşi înveţe jucătorii cum să preseze corect adversarii şi cum să profite de greşelile acestora.

În ciuda principilor bune de joc ale fostului mijlocaş, rezultatele nu au fost mereu cele dorite, astfel că FRF nu a făcut eforturi reale să ţină de el.

Mirel Rădoi, criticat dur de un fost antrenor din Liga 1

Iar Ionuţ Badea crede că alegerea federaţiei a fost cea bună. Fostul tehnician al Astrei l-a criticat dur pe Rădoi, mai ales pentru un comentariu făcut în urmă cu scurt timp.

După remiza cu Islanda, selecţionerul a afirmat că fotbaliştii au intrat pe teren prea relaxaţi, iar Badea nu a fost de acord cu spusele lui Rădoi.

Antrenorul a avut cuvinte grele pentru fostul căpitan de la FCSB, pe care l-a numit ”nevorbit” şi lipsit de experienţă, criticând dur şi jucătorii din lot.

A fost o declaraţie pe care nu ar fi trebuit să o facă, dar aşa a simţit. Oricum, lipsa lui de experienţă s-a văzut şi prin faptul că era nevorbit.

Tot timpul avea nevoie să explice ce face, cum face, ce fac adversarii. Vrem nu vrem, rezultatele sunt cam aceleaşi.

Indiferent ce antrenor a fost, rezultatele sunt aceleaşi. Înseamnă că lotul nu este valoric bun”, a declarat Ionuţ Badea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare