Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a răbufnit din nou după ce a văzut ultimele mutări ale lui Daniel Pancu: "Pare a fi sfidare"

MM Stoica a răbufnit din nou după ce a văzut ultimele mutări ale lui Daniel Pancu: "Pare a fi sfidare"

FCSB

Comentarii

Conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a expus, din nou, punctul de vedere în privinţa alegerii făcute de selecţionerul naţionalei U21, Daniel Pancu, care continuă să-l ocolească pe Octavian Popescu.

Daniel Pancu a alimentat nemulţumirile venite dinspre FCSB

Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia. În 12 septembrie, România U21 va întâlni Albania, în deplasare, de la ora 19.30.

Însă în pragul campaniei s-a iscat o polemică. Octavian Popescu consideră că Daniel Pancu îl nedreptăţeşte, iar fotbalistul FCSB nu şi-a ascuns dezamăgire. Deşi Octavian Popescu şi-a prezentat scuzele, ultimele mutări făcute de selecţionerul de la U21 au alimentat nemulţumirile. 

Ştefan Baiaram, concurentul pe post al lui Octavian Popescu, a acuzat probleme medicale şi astfel a devenit indisponibil pentru partida naţionalei U21 cu Albania, din preliminariile EURO 2025. În locul lui a fost convocat Marian Danciu, colegul său de la Universitatea Craiova. 

Convocarea de ultim moment n-a trecut neobservată, iar preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a taxat, din nou, alegerea lui Daniel Pancu

"Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările şi n-ai aşteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înţeles.

Să comentezi - în calitate de selecţioner - această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiţ din Cişmigiu / IOR / Parcul cu Platani este şi nu este de înţeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pate a fi de acord cu aşa ceva, probabil că asta e direcţia pe acolo).

Să fii obligat să renunţi la Baiaram şi, în urma evoluţiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbalişti care au înclinat (cam tare) balanţa în FCSB - Univ. Craiova şi să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci şi a bunului simţ.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentaţia asta. Sau e totul OK", a scris, pe Facebook, oficialul FCSB, MM Stoica. 

Afla mai multe despre: octavian popescumm stoicadaniel pancuromania u21 

viewscnt
Articole similare