Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Reghecampf revine! Tehnicianul care a făcut-o pe FCSB campioană poate semna în următoarele ore

NEWS ALERT | Reghecampf revine! Tehnicianul care a făcut-o pe FCSB campioană poate semna în următoarele oregalerie foto

Fotbal

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a plecat de la Al Wasl, dar ar putea prelua o echipă mai importantă din zonă: Al Nassr

Conform lui Fahad al Mufiraj, antrenorul român este aşteptat să discute cu oficialii echipei Al Nassr, care ar urma să se despartă în următoarele zile de tehnicianul portughez, Rui Vitoria.

”Este disponibil şi poate fi alternativa potrivită pentru Al Nassr după această serie de înfrângeri” susţine sursa citată.

Al Nassr a pierdut joi, 0-1 pe terenul lui Al Taawon şi ocupă ultimul loc în clasamentul din Arabia Saudită. Dacă Reghecampf ar accepta eventuala ofertă de la Al Nassr, tehnicianul român ar urma să se dueleze cu Răzvan Lucescu, campion în acest campionat cu Al Hilal, dar şi cu Mitriţă, care tocmai ce a debutat cu gol la Al Ahli Jeddah.

De asemenea, Reghecampf ar urma să revină în acest campionat, unde a mai antrenat-o pe Al Hilal, formaţie cu care a atins faza finală în Liga Campionilor Asiei.

Pe de altă parte, albayan.ae anunţă că un alt club din Golf a demarat discuţiile cu tehnicianul român şi i-ar fi cerut acestuia să evalueze lotul pe care îl va avea la dispoziţie. 

Cine este Al Nassr, posibila destinaţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Una dintre forţele campionatului saudit, Al Nassr Football Club este un club înfiinţat în urmă cu 64 de ani.

Are 9 titluri de campioană în Arabia Saudită şi alte 6 locuri 2, inclusiv unul în stagiunea trecută. Al Nassr a mai cucerit 6 Cupe ale Regelui, 3 cupe ale Prinţului,  şi Cupa Cupelor din Asia în 1997-1998. În 1995 a bifat şi o finală în Liga Campionilor Asiei, iar în anii următori şi-a trecut de două ori în palmares Cupa Campionilor din Golf.

Mircea Rednic, Ilie Balaci şi Walter Zenga au antrenat la Al Nassr, care de-a lungul timpului a avut nume gerle pe banca tehnică: Mario Zagallo, Joel Santana, Jean Fernandez, Henri Michel, Artur Jorge, Francisco Maturana, Fabio Cannavaro, Zoran Mamic sau Gustavo Quinteros.

Din lotul actual fac parte şi câteva nume de jucători cunoscute. Portarul Brad Jones a jucat cinci ani la Liverpool şi de doi ani apără poarta echipei saudite. Mijlocaşul nigerian Ahmed Musa şi marocanul Nordin Amrabat fac parte de asemenea din lotul echipei antrenate în perzent de Rui Vitoria. Pity Martinez este un argentinian cu o cotă excelentă în Arabia Saudită, iar vârful marocan Abderrazak Hamdallah est cel mai bun maractor al echipei, având 63 de goluri marcate în 53 de meciuri jucate la acest club.

Pare greu să revină la FCSB: ”Nu mă interesează”

Laurenţiu Reghecampf a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Al Wasl, după cum a anunţat, duminică, gruparea din Emiratele Arabe Unite. Zvonurile cum că tehnicianul în vârstă de 45 de ani ar reveni la FCSB nu l-au speriat însă pe actualul tehnician al roş-albaştrilor, Toni Petrea.

„Am aflat şi eu astăzi, sincer nu am vorbit cu Laurenţiu nimic, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo şi chiar nu ştiu ce planuri de viitor are, chiar nu mă interesează”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă de dinaintea meciului Academica Clinceni - FCSB. Gigi Becali a explicat şi el ulterior că nu-l interesează subiectul: ”Şi ce vreti să fac eu? Voi nu ştiţi că am antrenor la echipă? Nu ştiu ce a făcut Reghe. V-am spus că nu vreau să mai vorbesc" , a spus Gigi Becali, recent.

Venit la Al Wasl în ianuarie 2019, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 16 victorii, 15 înfrângeri şi 7 remize în cele 38 de meciuri în care a stat pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare