Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O legendă din Ştefan cel Mare dă verdictul în cazul disputei dintre Rednic şi Sorescu: ”Asta îi lipseşte lui Dinamo în acest moment”

O legendă din Ştefan cel Mare dă verdictul în cazul disputei dintre Rednic şi Sorescu: ”Asta îi lipseşte lui Dinamo în acest moment”
Comentarii

Marius Niculae a vorbit despre conflictul dintre Rednic şi Sorescu şi i-a dat dreptate ”Puriului”, întrucât ”antrenorul are mereu dreptate”.

Pe când Marius Niculae dădea goluri pentru Dinamo, echipa se lupta sezon de sezon pentru trofee. Dacă dezamăgeau în campionat, ”câinii” încă ameninţau în Cupa Româiniei, însă clubul nu mai este ce a fost.

Dinamo nu a mai câştigat de 11 etape şi se zbate la coada clasamentului, cu Clinceni fiind singura echipa de sub ”câini”. După Bonetii şi Colceag, Rednic a revenit pe bancă, însă întoarcerea sa nu a fost de bun augur până acum.

Deşi a încheiat seria de înfrângeri a echipei, cu două egaluri, ”Puriul” a destabilizat vestiarul şi s-a certat cu mai mulţi jucători, cel mai rău cu Sorescu.

Rednic i-a luat banderola ”tricolorului”, i-a pus mâna în gât, l-a ameninţat, l-a dat afară de la antrenamente, iar apoi l-a primit înapoi, iar lista continuă.

O legendă din Ştefan cel Mare dă verdictul în cazul disputei dintre Rednic şi Sorescu

Mai multe voci din fotbalul românesc au vorbit despre disputa dintre cei doi, iar o legendă a ”câinilor” s-a alăturat discuţiei. Marius Niculae i-a dat dreptate lui Rednic, dar a făcut un apel către jucători.

Acesta a afirmat că persoanele de la club nu trebuie să se înţeleagă în afara gazonului, ci pe gazon, pentru a pune mâna la salvarea echipei.

Probabil a fost o discuţie mai dificilă care... bineînţeles antrenorul are dreptate întotdeauna şi atunci a trebuit să accepte decizia antrenorului.

Chiar eu le-am zis-o, când m-am întors în 2008. Noi nu trebuie să fim prieteni în afara terenului, noi trebuie să fim prieteni în teren.

Şi ăsta cred că e lucrul care îi lipseşte lui Dinamo în acest moment”, a declarat Marius Niculae.

151 de partide a însumat Marius Niculae în tricoul lui Dinamo, în cei nouă ani petrecuţi la club. Fostul atacant a marcat 61 de goluri şi a oferit 26 de pase decisive pentru ”câini”, ridicând un titlu, o supercupă şi trei cupe.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescumircea rednicmarius niculae 

viewscnt
Articole similare