Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă BOMBĂ primită de FCSB. Nici Becali nu mai spera la un asemenea transfer. Din liga a treia, Manea dă lovitura carierei

Ofertă BOMBĂ primită de FCSB. Nici Becali nu mai spera la un asemenea transfer. Din liga a treia, Manea dă lovitura carierei

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte intens pentru reluarea campionatului, iar în primul meci oficial din acest an, echipa lui Gigi Becali va întâlni chiar campioana României, CFR Cluj.

FCSB joacă primul meci oficial din acest an chiar pe terenul campioanei României, CFR Cluj. Partida va putea fi urmărită duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO, în timp real, pe telekomsport.ro. Echipa patronată de Gigi Becali nu-şi permite paşi greşiţi în această partidă, mai ales că ultimul titlu câştigat de FCSB a fost cel din 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă.

Deşi a avut un start dezamăgitor de sezon, când după primele şapte etape din Liga I era pe ultimul loc în clasament, FCSB şi-a revenit şi a trecut peste dezamăgirea ratării calificării în grupele Europa League, iar în campionat a legat o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere. Acum, echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă vicecampioana României are şi un meci mai puţin disputat.

Becali pregăteşte o nouă lovitură. Manea îşi negociază plecarea de la FCSB

Pentru a nu rata un nou titlu în Liga I, Gigi Becali şi-a gândit foarte bine strategia în această iarnă. L-a chemat de urgenţă pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaş, pe care îl cumpărase în vara anului trecut, şi l-a achiziţionat şi pe Andrei Miron pentru a îşi întări centrul apărării. În schimb, pe lângă nenumăratele plecări, printre care se regăsesc şi Tsoumou, Hora, Belu sau Moutinho, Becali a decis să îi trimită la echipa a doua pe Cristi Manea şi pe Adi Popa.

Însă, spre marea surprindere a patronului celor de la FCSB, ar putea scăpa de fundaşul dreapta în schimbul unei sume de bani. Conform sport.ro, Cristi Manea a primit o ofertă din partea celor de la Furth, ocupanta locului 7 din liga a doua germană. Evident că Gigi Becali este interesat de o eventuală despărţire de tânărul fundaş dreapta, însă sursa citată susţine că oferta primită nu s-a ridicat şi la nivelul aşteptărilor fotbalistului, astfel că negocierile vor continua.

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Cristi Manea pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauacristi manea 

viewscnt
Articole similare