Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petre Marin, şocat de felul în care a fost tratat Şumudică de CFR: ”Nu am văzut să se întâmple aşa ceva în altă parte”. Ce spune de şansele FCSB-ului la titlu

Petre Marin, şocat de felul în care a fost tratat Şumudică de CFR: ”Nu am văzut să se întâmple aşa ceva în altă parte”. Ce spune de şansele FCSB-ului la titlu

Fotbal intern

Comentarii

Petre Marin a fost şocat de incidentul de la poarta stadoinului CFR-ului, când lui Marius Şumudică i-a fost interzis accesul înăuntru, la antrenament.

Plecarea lui Marius Şumudică de la CFR Cluj s-a lăsat cu mare scandal. Tehnicianul s-a făcut de râs în Europa, iar Nelu Varga l-a taxat dur. Imediat după returul cu Steaua Roşie, Şumudică s-a prezentat la stadion, pentru un antrenament, însă i-a fost interzis accesul.

Imagini de la faţa locului au apărut în mediul online, după ce şi seara de dinainte ardelenii se făcuseră de râs, cu mai mulţi oficiali fiind filmaţi când s-au luat la bătaie. Întregul haos s-a încheiat odată cu demiteriile în masă de la CFR şi reinstaurarea lui Dan Petrescu, însă incidentele au lăsat un gust amar.

Petre Marin, şocat de felul în care a fost tratat Şumudică de CFR

Petre Marin a fost lăsat mască de felul în care a procedat formaţia clujeană. Fostului jucător de la FCSB nu i-a venit să creadă că lui Şumudică i-a fost interzis accesul pe stadion, cât încă era antrenor. Singura consolare a fostului tehnician al Astrei este că a încasat 250.000 de euro din clauza de reziliere, după ce a fost umilit de CFR.

Nu am văzut de când sunt în acest fenomen să se întâmple în altă parte aşa ceva (n.r. Şumudică fiind ţinut la poarta stadionului). Asta e România şi e totul posibil. Cred că odată cu venirea lui Edi, lucrurile se vor aşeza şi sunt convins că vor reuşi să lupte acolo în faţă. Echipa care va greşi mai puţin şi va avea cel mai competitiv lot va avea câştig de cauză la sfârşit”, a declarat Petre Marin.

Afla mai multe despre: petre marinmarius şumudicăfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare