Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primarul din Piteşti a ”tunat” la adresa jucătorilor după FC Argeş - FCSB 2-3: ”De liga a cincea. A greşit la toate cele trei goluri”

Primarul din Piteşti a ”tunat” la adresa jucătorilor după FC Argeş - FCSB 2-3: ”De liga a cincea. A greşit la toate cele trei goluri”

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Gentea, primarul Piteştiului, a reacţionat după ce FC Argeş a pierdut dramatic cu FCSB, scor 2-3.

Primarul din Piteşti a ”tunat” la adresa jucătorilor după FC Argeş - FCSB 2-3: ”De liga a cincea. A greşit la toate cele trei goluri”

FC Argeş a pierdut un meci în care a revenit de două ori pe tabelă. Dar, la ultima fază, FCSB a reuşit să dea lovitura şi să plece cu toate cele trei puncte din Trivale.

Cristian Gentea, primarul oraşului Piteşti, s-a arătat foarte supărat de prestaţia elevilor lui Andrei Prepeliţă şi i-a criticat dur pe jucători, în special pe Ionuţ Şerban, Costinel Tofan şi Alex Greab.

"Eu nu mai comentez arbitrajul, dar am văzut ce au discutat specialiştii şi sunt de acord că a fost penalty la Miron, la 0-0, penalty la Tofan, la 2-2. Deci n-a fost simulare la Tănase, a fost penalty.

Şerban, căpitanul nostru de echipă, trebuia să ia roşu de atunci. Şerban demonstrează încă o dată... vă aduceţi aminte de meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 9 oameni în minutul 94, când s-a apucat să înjure arbitrul. Nu aşa trebuie să se comporte un căpitan de echipă, nu acesta este exemplul pe care trebuie să-l dea.

Eu aştept să văd ce va cere Andrei Prepeliţă. Data trecută i-am sugerat că nu merită Şerban banderola de căpitan. Atunci mi-a dat dreptate, ştiu că a fost căpitan Meza Colli câteva etape, după care a revenit Şerban. Nu pot să spun cine ar trebui să fie căpitan, îi las pe ei să decidă. 

M-a sunat Andrei Prepeliţă, a fost foarte supărat, dezamăgit, mi-a spus că n-a dormit toată noaptea. El e chiar mai supărat decât mine pe Şerban, pe Tofan. Penalty-ul acela al lui Tofan e de liga a cincea. Unde se ducea mingea? Se ducea în lateral, n-aveau nicio şansă. Nu e prima dată când Tofan face astfel de greşeli. L-am văzut foarte afectat şi a spus că va propune şi alte măsuri.

Mie mi se pare că Greab a greşit la toate cele trei goluri, are o mare problemă cu ieşitul din poartă. La primul n-a ieşit pe centrare, la al doilea e meritul lui că şi-a dat seama unde trage Tănase, dar mi se pare că putea să o respingă lângă bară, în corner, nu era nicio problemă. La golul trei, să respingi în faţă acolo, mi se pare sub orice critică. Era ultima fază a meciului şi se termina 2-2", a declarat Cristian Gentea, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: cristian genteapitestiarges 

viewscnt
Articole similare