Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne selecţioner? Răspunsul oficialului Federaţiei după România - Elveţia

Rămâne selecţioner? Răspunsul oficialului Federaţiei după România - Elveţia

Echipa națională

Comentarii

Elveţia a reuşit calificarea la EURO 2024, dar de pe locul secund al Grupei I, grupă câştigată de România, după victoria "Tricolorilor" cu scorul de 1-0, meci disputat pe Arena Naţională.

Pierluigi Tami, directorul tehnic al Federaţiei Elveţiene de Fotbal a dezvăluit ce se va întampla în rândul staff-ului Elveţiei în următoarea perioadă.

Acesta a evitat să confirme concret dacă va rămâne sau nu actualul selecţioner, Yakin Murat, pe banca "Crucilor Roşii".

În afară de principalul obiectiv al calificării la EURO, elveţienii şi-au propus să câştige grupa, lucru ce nu s-a întâmplat, după înfrângerea din ultima etapă, cu naţionala României, scor 1-0.

„Trebuie să analizăm totul în detaliu şi să tragem concluziile potrivite”, a declarat Pierluigi Tami, conform SRF.

Yakin Murat are contract pe banca naţionalei Elveţiei până la finalul EURO 2024.

“Cu siguranţă că Murat Yakin va fi reprezentantul nostru la tragerea la sorţi de pe 2 decembrie. Nu pot să spun în acest moment dacă el va fi pe bancă la Euro 2024. Nu iau decizii singur în federaţie, va trebui să ne consultăm şi să alegem cea mai bună variantă” a declarat Pierluigi Tami, directorul tehnic al Federaţiei Elveţiene de Fotbal.

Yakin Murat este pe banca naţionalei Elveţiei din anul 2021, la Campionatul Mondial din Qatar, de la sfârşitul anului 2022, Elveţia a trecut de faza grupelor dar a fost demolată de Portugalia, în optimile competiţiei, scor 6-1.

30 de meciuri a petrecut până acum Yakin Murat pe banca Elveţiei. A obţinut 13 victorii, nouă rezultate de egalitate şi opt înfrângeri.

Urnele pentru EURO 2024

 

 

Afla mai multe despre: romaniaelvetiamurat yakinpierluigi tamiechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare