Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Florin Gardoş în urma acuzaţiilor lansate la adresa sa: ”Vreau să clarific nişte lucruri”

Răspunsul lui Florin Gardoş în urma acuzaţiilor lansate la adresa sa: ”Vreau să clarific nişte lucruri”

Academica Clinceni

Comentarii

După ce a fost acuzat că ar minţi pentru a fi pus pe liber de Academica Clinceni, Florin Gardoş a oferit un răspuns.

Academica Clinceni trece prin grave probleme financiare, iar întregul club se află într-un haos care i-ar putea fi în final fatal.

Mai toţi jucătorii de la prima echipă au depus memorii pentru a pleca liberi de contract, după ce nu au fost plătiţi cinci luni, iar conducerea rămâne fără opţiuni pentru salvarea clubului.

Singurul mod prin care Clinceni ar putea reuşi să se menţină pe linia de plutire ar fi prin aducerea unui investitor, însă acesta ar fi nevoit să plătească şi din datoriile clubului.

Printre jucătorii care doresc să plece se numără şi Florin Gardoş, iar, conform prosport.ro, acesta era bănuit că minţea pentru a fi pus pe liber mai rapid.

Fundaşul central a clarificat situaţia şi a afirmat că informaţia era un eronată şi că urmează oricum să fie lăsat liber de contract, graţie memoriului depus.

Răspunsul lui Florin Gardoş în urma acuzaţiilor lansate la adresa sa

Nu obişnuiesc să dau replici sau să comentez articole din presă, pe Facebook, dar de data asta chiar nu m-am putut abţine. Aşa că vreau să clarific câteva lucruri:

  1. În vară nu aveam cum 'să fiu dat afară' pentru că, oricum, contractul meu a expirat la sfârşitul lunii iulie 2021;
  2. La insistenţa lui Ilie Poenaru, am semnat pentru încă un an, pe un salariu mai mare, nu mai mic (nu ar conta foarte mult, pentru că, oricum, am luat doar un salariu din iunie până acum);
  3. Am depus memoriu la sfârşitul lunii noiembrie. În maxim două săptămâni voi fi declarat 'jucător liber';
  4. Atâta timp cât nu-ţi plăteşti un jucător cinci luni, nu văd de ce ai mai avea pretenţia ca el să rămână la club. Dacă eram jucător străin, eram liber de prin 10-15 decembrie (cazul lui Vanzo), dar, din păcate, la Ligă, procedura e mult mai greoaie decât la FIFA;
  5. Ar fi fost de bun simţ ca cel care a scris articolul să mă fi sunat înainte să publice tâmpeniile pe care le spun 'sursele' din conducerea clubului” a scris Gardoş pe Facebook.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare