Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie! FCSB aproape semnase cu vedeta Astrei, dar transferul se poate face la U Craiova. Mihai Rotaru, lovitură pentru Gigi Becali

Răsturnare de situaţie! FCSB aproape semnase cu vedeta Astrei, dar transferul se poate face la U Craiova. Mihai Rotaru, lovitură pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost aproape de a-i transfera la FCSB pe patru fotbalişti importanţi de la Astra, înaintea partidei cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League, iar unul dintre ei ar putea fi o soluţie pentru Universitatea Craiova. Valentin Gheorghe (23 de ani) a rămas la Astra, iar în vară contractul acestuia cu echipa din Giurgiu expiră.

În septembrie, Gigi Becali a căutat întăriri în Liga 1, în încercarea de a face un lot echilibrat, în vederea meciului cu Slovan Liberec, din preliminariile Europa League. Cu lotul decimat de cazurile de COVID-19, omul de afaceri a luat legătura cu Ioan Niculae, pentru a transfera patru fotbalişti, dar mutările au picat în ultimul moment. Pe acea listă se afla şi Valentin Gheorghe, care ar putea ajunge la Universitatea Craiova. 

Măsura luată de U Craiova! Andrei Ivan a plecat în Germania, iar oltenii aşteaptă minunea. Ce se întâmplă cu atacantul

Vali Gheorghe aproape că semnase cu FCSB, dar acum poate ajunge la U Craiova. Mihai Rotaru poate profita

Presa din Oltenia anunţă că Universitatea Craiova poate continua întărirea loului în iarnă, pentru a ataca din nou titlul Ligii 1. În ultima perioadă de transferuri, Mihai Rotaru i-a adus pe "Ion Oblemenco" pe Mamut, Ofosu, Căpăţână şi Cîmpanu, iar transferurile din Liga 1 ar putea continua. 

Conform 3minute.net, Mihai Rotaru ar putea profita de problemele financiare de la Astra şi să-l transfere pe Valentin Gheorghe la U Craiova. În prezent, mijlocaşul e cotat la 900.000 de euro, conform Transfermarkt.de, şi poate evolua în ambele părţi ale terenului. 

Totuşi, în cazul în care nu va reuşi să ajungă la un numitor comun în privinţa sumei de transfer, patronul de la Universitatea Craiova ar putea încerca să-l aducă pe Vali Gheorghe în vara anului următor, atunci când înţelegerea fotbalistului cu Astra expiră. 

Singura problemă ar putea fi că în acel moment fotbalistul ar putea deveni o ţintă pentru mai multe echipe din Liga 1, inclusiv pentru FCSB. 

Gigi Becali a fost foarte aproape de a-l aduce la FCSB, la pachet cu David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaş central, 27 de ani) şi Constantin Dima (fundaş 21 de ani), dar afacerea a picat. Din informaţiile Telekom Sport de la acea vreme, finanţatorul FCSB nu a dorit să le achite comisioane impresarilor fotbaliştilor. 

Sursa citată mai notează că Mihai Rotaru ar putea încerca şi alte transferuri de la Astra, ţinând cont de situaţia financiară dificilă a echipei din Giurgiu. 

  • 5 goluri în 8 meciuri în acest sezon sunt cifrele lui Valentin Gheorghe la Astra. 

FCSB şi U Craiova, un şir lung de lupte pe piaţa transferurilor

Granzii din Liga 1 s-au luptat pentru jucători pe piaţa transferurilor inclusiv în ultimii ani. Cel mai recent caz este cel al lui Mihai Căpăţână, pentru care Gigi Becali a negociat personal. Totuşi, fotbalistul s-a opus, când a auzit că e vorba despre doar un împrumut. Între timp, fostul mijlocaş de la FC Voluntari a ajuns la Universitatea Craiova. 

În 2019, Mihai Bălaşa a plecat de la FCSB la U Craiova, în timp ce în 2018 Zlatinski a ajuns gratis la FCSB de la echipa lui Mihai Rotaru. Andrei Vlad a ajuns cu scandal la FCSB, în 2017, oltenii acuzând atunci că Gigi Becali nu l-a transferat în cele mai optime condiţii. 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...