Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, la un pas de calificarea în grupele Conference League! Victorie uriaşă pentru PAOK în Scoţia

Răzvan Lucescu, la un pas de calificarea în grupele Conference League! Victorie uriaşă pentru PAOK în Scoţia
Comentarii

PAOK s-a impus pe terenul lui Hearts, scor 2-1, în turul play-off-ului pentru calificarea în grupele Conference Leauge,

Partida de la Edinburgh a avut un start nebun. Shankland a deschis scorul pentru gazde din penalty în minutul nouă, dar Schwab a restabilit egalitatea pentru greci, prin acelaşi procedeu, la trei minute distanţă. Acelaşi Shankland a mai lovit o dată pentru fosta campioană a Scoţiei după o oră de joc, dar reuşita sa a fost anulată pentru offside. PAOK a dat lovitura cu un sfert de oră înainte de final prin golul lui Zivkovic.

Partida s-a terminat cu victoria grecilor, scor 2-1. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este categoric favorită la calificare, înaintea returului de la Salonic de peste o săptămână.

Mircea Lucescu, supărat după eşecul lui Dinamo Kiev: ”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane!”

Din nefericire, Mircea Lucescu nu a avut motive de bucurie după meciul echipei sale, spre deosebire de fiul său Răzvan. Dinamo Kiev a fost învinsă în prelungiri de Besiktas, scor 2-3, iar returul de la Istanbul va fi unul extrem de complicat.

La finalul meciului din Giuleşti, Mircea Lucescu a avut o conferinţă de presă incendiară. După ce a făcut praf arbitrajul, a avut o reacţie inedită şi la adresa echipei adverse.

”N-am jucat contra lui Beşiktaş, ci împotriva selecţionatei africane! Au jucători din Congo, Gambia, Ghana, Angola! E foarte greu când ai 11 jucători crescuţi în acelaşi club să te pui cu ei. Au multă experienţă. 

Dar în condiţiile astea sunt mulţumit de echipă. Au profitat de lipsa de experienţă a jucătorilor noştri şi au marcat goluri. Sunt o echipă bună. Au făcut transferuri care îi pot ajuta atât în Europa, cât şi în campionat.

Noi ne vom juca şansa până la capăt. Echipa a demonstrat că are potenţial. Puteam face 3-2 pentru noi în final, dar au marcat ei gol. Cu mai multă atenţie şi experienţă puteam câştiga acest meci. Evoluţia jucătorilor mei a fost una bună spre foarte bună. 

Eu nu înţeleg cum arbitrul a putut anula golul nostru. I-am spus arbitrului să se ducă acasă şi să revadă faza. Va fi un stadion plin la Istanbul. Va fi o atmosferă incendiară acolo.  Sper să fim mai atenţi acolo şi să profităm de organizarea noastră bună din atac. Noi trebuie să răspundem cu o stare de spirit excepţională”, a declarat Mircea Lucescu, după meci.

Returul de la Istanbul, dintre Dinamo Kiev şi Beşiktaş, va avea loc joia viitoare, 31 august, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare