Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scoruri fabuloase în primul tur din Cupa Germaniei: 1-9, 0-8, 7-0. În competiţie au intrat şi echipele din Bundesliga

Scoruri fabuloase în primul tur din Cupa Germaniei: 1-9, 0-8, 7-0. În competiţie au intrat şi echipele din Bundesliga
Comentarii

Vineri şi sâmbătă s-au disputat primele meciuri din turul întâi al Cupei Germaniei, fază la care au participat şi echipele din Bundesliga, iar scorurile înregistrate au fost pe măsură.

FC Nurnberg a fost echipa care a marcat de nouă ori în poarta celor de la FC Oberneuland, pe care i-a învins cu 9-1. Can Uzun a reuşit o triplă, Taylan Duman a înscris de două ori, ceilalţi marcatori fiind Daichi Hayashi, Ahmet Gurleyen, Benjamin Goller şi Christoph Daferner.

Bayer Leverkusen  nu a avut probleme cu FC Teutonia 05 Ottensen, de care a dispus cu 8-0. Pe lista jucătorilor care au înscris se regăsesc Hlozek – cu o dublă, Tapsoba, Boniface, Wirtz, Adli, Frimpong şi  Hofmann.

Borussia Monchengladbach a trecut cu scorul de 7-0 (4-0) de TuS Bersenbruck. Au marcat duble Honorat şi Čvančara, iar N’Goumou, Hack şi Ranos au reuşit câte un gol.

Borussia Dortmund a învins cu 6-1 pe Schott Mainz, golurile învingătorilor aparţinând lui Haller (2), Brandt, Sabitzer, Malen şi Moukoko.

Alte rezultate înregistrate în primul tur al Cupei Germaniei:

Saarbrucken – Karlsruhe 2-1; Sandhausen – Hannover 3-3; Braunschweig – Schalke 1-3; Jena – Hertha Berlin 0-5; Balingen – VfB Stuttgart 0-4; Gutersloh – Kiel 0-2; Viktoria Koln – Werder Bremen 3-2; SV Atlas Delmenhorst – St Pauli 0-5.

Afla mai multe despre: cupa germanieirezultate cupa germaniei 

viewscnt
Articole similare