Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face marele transfer al lui Ianis Hagi. Românul, implicat într-un schimb uriaş de jucători. Oferta oficială făcută de Tottenham

Se face marele transfer al lui Ianis Hagi. Românul, implicat într-un schimb uriaş de jucători. Oferta oficială făcută de Tottenham
Comentarii

Ianis Hagi s-a impus rapid la Glasgow Rangers, iar acum este unul dintre jucătorii preferaţi ai fanilor de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi revine astăzi în Europa League alături de Rangers, după ce, în faza anterioară a competiţiei, a contribuit decisiv la calificarea echipei lui Steven Gerrard în optimile de finală. Mijlocaşul român a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele două meciuri câştigate de scoţieni împotriva celor de la Sporting Braga, iar astăzi Rangers o întâlneşte pe Bayer Leverkusen, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Presa din Belgia este încântată de evoluţiile mijlocaşului de 21 de ani şi regretă plecarea sa de la Genk, echipă care, conform jurnaliştilor belgieni, nu i-a dat nicio şansă lui Ianis Hagi. Acum, Ianis Hagi este împrumutat de Glasgow Rangers, însă scoţienii au şi o clauză de cumpărare de cinci milioane de euro, clauză pe care, conform presei britanice, o vor achita în vara acestui an. Cinci milioane de euro vor trebui să plătească oficialii clubului scoţian pentru păstrarea lui Ianis Hagi sub comanda lui Gerrard.

Ianis Hagi, transferat din vară. Rangers face bani pentru aducerea românului

Suma nu va fi o problemă, mai ales că Rangers se pregăteşte de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Steven Gerrard se pregăteşte să se despartă de Borna Barisic. Fundaşul stânga croat este dorit insistent de Jose Mourinho la Tottenham.

Contractul lui Jan Vertonghen se va încheia în vara acestui an, astfel că managerul portughez vrea să-şi întărească defensiva cu fundaşul lui Rangers. Spurs a făcut deja o ofertă de 25 de milioane de euro, ofertă care pare a fi pe placul oficialilor scoţieni. În urma acestui transfer, presa britanică notează că Rangers va avea o campanie impresionantă de transferuri în vară, unul dintre ele fiind chiar Ianis Hagi.

Totuşi, scoţienii vor avea concurenţă în privinţa semnăturii lui Ianis Hagi. Ultima echipă intrată pe fir pentru semnătura internaţionalului român e Lazio, echipă care se luptă la titlu în actualul sezon din Serie A. 

În iarnă, Rangers a fost clubul care i-a întins o mână de ajutor lui Ianis Hagi, iar scoţienii au introdus în contractul cu jucătorul român şi clauza de cumpărare definitivă. Astfel, scoţienii vor avea prima şansă pentru a obţine un contract pe următorii ani cu mijlocaşul român.

Afla mai multe despre: tottenhamianis hagi 

viewscnt
Articole similare