Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicul l-a apelat pe Marius Şumudică în direct? Moment fabulos la "Sport Report": "Mă sună din Arabia Saudită, nu te mai aud". Impresarul său, la negocieri

Şeicul l-a apelat pe Marius Şumudică în direct? Moment fabulos la "Sport Report": "Mă sună din Arabia Saudită, nu te mai aud". Impresarul său, la negocierigalerie foto
Comentarii

Antrenorul momentul în Turcia, Marius Şumudică, a intrat prin telefonul în cadrul emisiunii "Sport Report" şi a oferit ultimele detalii de la Gaziantep. În direct, tehnicianul român a susţinut că este sunat de o persoană din Arabia Saudită, acolo unde este dorit pe banca unei echipe.

Marius Şumudică, dezvăluiri de la Gaziantep: "Puteam fi şi demis"

Gaziantep a rămas pe primul loc în Turcia, după ce a învins-o pe Ankaragucu şi după ce Galatasaray s-a încurcat pe terenul lui Konyaspor, iar Marius Şumudică a oferit ultimele detalii: "Trăiesc aşa un vis, e ceva de nedescris. Nimeni nu se aştepta. Suporterilor le facem o bucurie. Suporterii se puneau pe jos, în faţa autocarului, era să-i calce autocarul. Ei deja visează, se gândesc la cupele europene, dar e greu. Oricine poate bate pe oricine în acest campionat, sunt străini cu salarii de 1 milion pe an, jucătorii buni ajung acolo. Eu am semnat un contract pe doi ani în care mi-am stipulat în ambii ani că termin în primele 10 echipe. Puteam fi şi demis, dacă nu terminam în primele 10. Am terminat în primele opt, am început bine acum, am păstrat 80% dintre jucătorii transferaţi anul trecut, nu a fost uşor. Am crescut de la meci la meci şi au înţeles sistemul pe care-l joc, e foarte ofensiv. E un record. 

Foto: Marius Şumudică, în timpul meciului Gaziantep - Ankaragucu 2-0

Marius Şumudică: "Maxim se simte ca peştele în apă, Toşca e foarte bine"

Antrenorul a vorbit despre detaliile tactice de la Gaziantep şi a susţinut că e mulţumit de jucătorii aduşi, inclusiv de românii Alexandru Maxim şi Alin Toşca, cei care sunt titulari: "Suntem echipa care de 25 de meciuri marcăm meci de meci, în 3-5-2. Jucăm cu fotbalişti pe margini proveniţi din mijlocaşi, nu joc cu fundaşi laterali. Am doar trei fundaşi centrali şi un închizător. Mirallas e senzaţional. Maxim se simte ca peştele în apă, Toşca e foarte bine. Am format o echipă bună, un grup bun. Am adus doar doi jucători. Nu cantitate, ci calitate, pe Mirallas şi pe Dicko. Secretul ăsta e, că suntem o familie. Oraşul e senzaţional, primitor, culinar e extraodrinar. Se simt foarte bine jucătorii. Azi a fost un meci de sacrificiu, şi-au dat viaţa pe teren. E cea mai mare performanţă a carierei. Nu vreau să mă fac de ruşine în faţa jucătorilor, trebuie să fiu pregătit la antrenamente, pentru că sunt jucători de milioane. Sunt bucuros că toţi jucătorii sunt mulţumiţi, având în vedere că joacă doar 16 jucători. Era o melodie românescă şi m-am descătuşat (n.r. - despre momentul în care a dansat la finalul victoriei cu Ankaragucu din campionat)", a adăugat Marius Şumudică, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Marius Şumudică, sunat în direct pentru a pleca de la Gaziantep? "Eee, m-am obişnuit". Impresarul, la discuţii cu turcii

Spre finalul intervenţiei de la Telekom Sport, Marius Şumudică a dezvăluit că impresarul său a pornit discuţiile cu conducerea lui Gaziantep, pentru prelungirea contractului: "Au luat legătura cu impresar şi l-au invitat la discuţii, dar e foarte greu. Nu material, dar e greu, pentru că există interes şi tot timpul tinzi la mai bine. Nu material, aş fi plecat ieri şi câştigam de trei ori mai mult decât aici. Am vrut să fac performanţă, vreau să demonstrez că am valoare şi că pot face pasul spre o echipă cu pretenţii. Nu spun că la Gaziantep nu pot face asta, dar e mai greu", a mai spus antrenorul, moment în care dialogul a fost întrerupt. 

În direct, Marius Şumudică a susţinut că este sunat din Arabia Saudită şi a lăsat de înţeles că ar fi fost vorba despre un oficial, care l-ar contacta pentru a-i propune un contract: "Mă sună din Arabia Saudită acum, nu te mai aud. Mă sună pe o aplicaţie. Eee, m-am obişnuit", a spus antrenorul român. 

 

În urmă cu câteva săptămâni, Marius Şumudică a dezvăluit, la Telekom Sport, că a primit câteva oferte din Turcia şi din zona Golfului. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica turciagaziantepmarius sumudica gaziantepmarius sumudica negocieri 

viewscnt
Articole similare