Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc! ”Într-o lună!” Aşteptat să revină la Rapid, Marius Şumudică şi-a anunţat următoarea destinaţie: ”Semnez”

Şoc! ”Într-o lună!” Aşteptat să revină la Rapid, Marius Şumudică şi-a anunţat următoarea destinaţie: ”Semnez”

Superliga

Comentarii

Rapid traversează o perioadă dificilă în campionat, iar giuleştenii tremură pentru participarea în cupele europene la sfârşitul sezonului, deşi erau văzuţi drept favoriţi la titlu înainte de startul play-off-ului.

Rapid a înregistrat patru înfrângeri în primele patru etape în play-off, iar acest parcurs i-a fost ”fatal” lui Cristiano Bergodi.

În aceste condiţii, conducerea giuleşteană l-a numit pe Bogdan Lobonţ în funcţia de antrenor interimar, astfel că ”Pisica” va sta pe banca formaţiei de sub Grant până la sfârşitul stagiunii, urmând ca, cel mai probabil, Rapid să numească un alt antrenor înaintea stagiunii viitoare.

Marius Şumudică se va întâlni cu Victor Angelescu, însă alta nu Rapid este opţiunea prioritară pentru antrenor

Aşteptat la Rapid de toată suflarea vişinie, Marius Şumudică a dezvăluit că are programată o întâlnire în această perioadă cu Victor Angelescu, pentru a discuta o eventuală mutare la Rapid.

Cu toate acestea, ”Şumi” a dat de înţeles că prioritar pentru el este să antreneze o echipă din străinătate şi susţine că a refuzat un contran pe bani mulţi din Iran, din cauza probelemlor politice cu care se confruntă statul din Orientul Mijlociu.

Pe lângă oferta din Iran, Marius Şumudică a declarat că există şansa de a se întoarce în Turcia, la doar o lună după ce a fost dat afară de Gaziantep.

„Există semnale că ar trebui să ne vedem. M-a contactat Angelescu. Mi-a zis că vrea să se vadă cu mine şi am zis: ‘Ok’. Există posibilitatea să nu ne înţelegem. Ei îşi doresc foarte mult un tip de antrenor, am văzut. Cu toate că eu ştiu foarte mult ce tip de comportament să am în jurul echipei. A rămas că urmează să ne vedem la începutul săptămânii.

E clar că dacă voi primi o ofertă, voi lua în calcul. Nu vreau să vorbesc de Rapid pentru că Rapid are antrenor. Îl respect pe Bogdan Lobonţ, a fost colegul meu.

Există posibilitatea să mă duc în Turcia, am refuzat o ofertă mare din Iran. Cred că era al doilea salariu după carieră, după Shabab. 2 milioane pe an, dar zburau dronele din Israel, puteau să îmi dea şi 7.

Sunt antrenor liber în momentul de faţă şi e clar că vreau să antrenez. Turbez acasă. E prima oară în 17 ani când stau acasă două luni.

Maxim într-o lună cred că semnez în străinătate”, a spus Marius Şumudică, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligarapiddan şucurapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare