Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stejarii, primiţi cu aplauze la un meci de hochei din prima ligă din Franţa

Stejarii, primiţi cu aplauze la un meci de hochei din prima ligă din Franţa

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României continuă evoluţia la Cupa Mondială de Rugby, următorul meci fiind programat în data de 30 septembrie, la Lille, cu Scoţia. În aceste zile, jucătorii alternează antrenamentele cu diferite activităţi cu caracter recreativ.

Marţi seară, Stejarii au fost invitaţi să asiste la meciul de hochei dintre Boxers de Bordeaux şi Aigles de Nice din runda a patra din prima ligă de hochei de Franţa, Ligue Magnus. Aceştia au fost primiţi cu aplauze la patinoarul Mériadeck din Bordeaux, căpitanul Cristi Chirica dând lovitura de începere a partidei şi oferind echipei gazdă, un tricou al României cu autografele tuturor jucătorilor.

"A fost o experienţă frumoasă pentru noi să mergem să vedem un meci de hochei, pentru mulţi a fost primul meci de hochei văzut live. Ne-a plăcut că au fost multe contacte şi suntem fericiţi că am mai ieşit un pic din ritmul antrenamentelor. Pentru fiecare jucător este important să mai iasă puţin din monotonia programului pentru că este obositor la un moment dat, fiind şi de o perioadă lungă în cantonament şi e important să avem aceste activităţi pentru că ne mai relaxăm şi ne mai deconectăm de la rugby”, a declarat Cristi Chirica, căpitanul României.

Stejarii s-au fotografit cu suporterii prezenţi la meci, au oferit autografe, iar la finalul partidei au intrat pe gheaţă pentru a susţine echipa gazdă, care a pierdut partida cu scorul de 6-3. Pe perioada Cupei Mondiale, echipa României este cantonată la Bordeaux, antrenamentele fiind efectuate la Libourne, pe Stadionul Jean-Antoine Moueix.

Afla mai multe despre: stejariinaţionala româniei. cm 2023 

viewscnt
Articole similare