Experiențe împreună.
You are here:

Surpriză pentru fani! Antrenorul cu care Universitatea Craiova atacă titlul: "Cunoaşte tot". Cum l-a convins pe Rotaru să preia echipa

Surpriză pentru fani! Antrenorul cu care Universitatea Craiova atacă titlul: "Cunoaşte tot". Cum l-a convins pe Rotaru să preia echipa

U Craiova

Comentarii

Situaţia la Universitatea Craiova a devenit din nou tensionată. Echipa nu a mai câştigat de cinci meciuri, suporterii cer schimbarea lui Corneliu Papură, dar nu există indicii în privinţa unei demiteri. De altfel, Ioan Andone a dezvăluit care e antrenorul cu care oltenii vor ataca titlul Ligii 1.

Pe finalul anului trecut, Mihai Rotaru i-a garantat lui Corneliu Papură că va rămâne antrenorul principal al echipei, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekom Sport. Patronul Universităţii Craiova a luat decizia, după mai multe luni în care actualul tehnician a fost considerat un interimar, după plecarea lui Cristiano Bergodi. 

Antrenorul cu care Universitatea Craiova se va lupta pentru titlul Ligii 1. Cum l-a cucerit pe Mihai Rotaru

Unul dintre cei mai experimentaţi conducători din fotbalul românesc, Ioan Andone, preşedintele celor de la FC Voluntari, a analizat situaţia de la U Craiova şi a tras concluzia în privinţa băncii tehnice. 

Mihai Rotaru nu va dori să-l schimbe pe Corneliu Papură, cel cu care are o relaţie bună, în ciuda criticilor venite din partea fanilor olteni. De altfel, Papură a fost un om important în club în privinţa colaborării cu patronul şi în mandatele altor antrenori care au fost la echipă.

"Eu cred că Papură va rămâne. Papură cunoaşte tot, a participat de când e Mihai Rotaru la Craiova, la tot ce se întâmplă în Craiova şi nu cred (n.r. - că va fi înlocuit), Cornel are încrederea patronului. 

Când faci trei, patru remize şi nici jocul nu e foarte, foarte bun, asta recunoaşte şi el... Dar sigur le va regla, fiindcă are jucători de calitate. Dan Nistor e un jucător foarte bun şi va face orice pentru ca echipa lui să câştige campionatul. Craiova e una dintre candidatele la câştigarea campionatului în opinia mea. E o echipă cu un lot valoros", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Corneliu Papură a ripostat în faţa valului de critici 

„Când câştigam cu 3-2, nu era bine, că primim goluri. Acum, nu primim gol, avem a doua cea mai bună apărare apărare, nu, tot nu e bine. Tot timpul e loc de mai bine, dar sunt lucruri pe care nu reuşesc să le înţeleg. Nicicum nu e bine”, susţinea antrenorul Universităţii Craiova, în urmă cu o săptămână. De altfel, tehnicianul a fost susţinut şi de Nicolae Dică. 

Marţi, Universitatea Craiova se deplasează pe terenul lui FC Voluntari, într-un meci din Liga 1, care va începe la 17:30 şi care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Cu Corneliu Papură pe bancă, Universitatea Craiova e pe locul al treilea în clasamentul Ligii 1, cu 35 de puncte, cu şase mai puţine decât liderul FCSB. 

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO