Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Becali a luat jucătorul la care nici nu visa. Şumudică s-a implicat: "Du-te şi semnează cu FSCB"

Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Becali a luat jucătorul la care nici nu visa. Şumudică s-a implicat: "Du-te şi semnează cu FSCB"

FCSB

Comentarii

Plecat în Kazahstan, Gabriel Enache a vorbit din nou despre transferul său la FCSB, transfer la care a contribuit din plin şi fostul său antrenor de la Astra, Marius Şumudică.

"Am avut o perioadă foarte frumoasă cu Marius Şumudică.

Cred că a fost cea mai bună perioadă pe plan fotbalistic. Eu am fost foarte corect când am plecat de la Astra la Steaua. Prima dată când am avut ofertă de la Steaua şi m-a sunat Gigi, prima persoană cu care am vorbit a fost Şumi.

El a fost prima persoană cu care am vorbit. L-am întrebat ce să fac, dacă e bine să merg acolo. N-a avut o reacţie deloc rea. Chiar el m-a îndemnat să semnez.

Mi-a spus <<Du-te acolo că e altă situaţie, aici sunt probleme cu banii, condiţiile nu sunt foarte, foarte bune>>" , a declarat Gabriel Enache pentru prosport.ro.

Becali, ajutat de Şumudică să-l ia pe Enache la FCSB

Venit la Astra, în 2012, de la CS Mioveni, Gabriel Enache a cucerit tot ce se putea pe plan intern în cele patru sezoane şi jumătate petrecute la gruparea giurgiuveană. În februarie 2016, fotbalistul s-a transferat la FCSB, însă a dezamăgit rapid, astfel că, după doi ani, a plecat în Rusia, unde a semnat cu Rubin Kazan. 

Gabriel Enache a revenit în Liga I, la Astra, la începutul acestui sezon, după aventuri la Partizan Belgrad sau Dunărea Călăraşi, însă, la începutul acestei luni, s-a transferat din nou, de această dată în Kazahstan, la Qyzyljar.

Afla mai multe despre: sumudicafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare