Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul care a jucat doar 49 de minute cu Irlanda de Nord şi Columbia, văzut direct la EURO 2024: "Pentru mine, de mâine ar fi în lot" | EXCLUSIV

Tricolorul care a jucat doar 49 de minute cu Irlanda de Nord şi Columbia, văzut direct la EURO 2024: "Pentru mine, de mâine ar fi în lot" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Viorel Moldovan (51 de ani), care a ocupat şi postul de scund la prima reprezentativă, a tranşat statutul unui tricolor pe care selecţionerul Edward Iordănescu l-a avut sub comandă.

Tricolorul despre care Viorel Moldovan spune că trebuie să fie la EURO 2024: "Face faţă"

Naţionala României a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi a pierdut cu Columbia, scor 3-2, iar din acest moment au început calculele despre cum va arăta lotul final pentru EURO 2024. 

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au conturat posturile din echipa naţională

O situaţie care s-a discutat a fost cea a lui Ianis Hagi. Gică Hagi a avut şi un aspect care l-a nemulţumit, întrucât fiul său nu a fost titular în ultimele două teste, când a bifat doar 49 de minute. 

Totuşi, Viorel Moldovan l-ar include în lotul pentru turneul din Germania, iar fostul atacant important al României a explicat de ce. 

"Un semn de întrebare am. Unde va fi fizic dacă nu va juca (n.r. - la Alaves)? În rest, pentru mine, de mâine ar fi în lotul pentru Campionatul European. 

Câte poziţii poate interpreta? Bandă, inter, în spatele atacantului, poate acoperi o paletă vastă în teren. Nu te poţi priva de un asemenea jucător polivalent. Psihologic iau în calcul anumite aspecte şi consider că Ianis Hagi poate face faţă unui asemenea turneu, faţă de un jucător care a jucat doar în Liga 1. Este un element important în sânul lotului, pe care te poţi baza la un turneu final. 

Ok, Gică se supără, e părinte, dar nu cred că-şi au rostul, că eu cred că Edi şi-a calculat bine strategia şi ştie ce are de făcut", a spus Viorel Moldovan, pentru Orange Sport. 

Tricolorii vor debuta la turneul final împotriva Ucrainei, la 17 iunie, pe Allianz Arena, din Munchen.

Pe 22 iunie, România întâlneşte Belgia la Koln, iar meciul care s-ar putea dovedi decisiv este programat pe 26 iunie, cu Slovacia, la Stuttgart. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuianis hagiviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare