Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Asta da mutare de titlu în Liga 1! Mihai Rotaru, în discuţii pentru aducerea unui nume uriaş la U Craiova

ULTIMA ORĂ | Asta da mutare de titlu în Liga 1! Mihai Rotaru, în discuţii pentru aducerea unui nume uriaş la U Craiova
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul clubului U Craiova, a încercat să dea o lovitură de proporţii.

Este vorba despre aducerea lui Cosmin Contra pe banca grupării din Bănie, lucru confirmat, joi, chiar de către fostul selecţioner. Liber de contract după despărţirea de echipa naţională, tehnicianul în vârstă de 44 de ani a mărturisit că a fost prima opţiune pentru olteni, pentru înlocuirea lui Corneliu Papură, dar a refuzat, iar U Craiova s-a reorientat către italianul Cristiano Bergodi.

Dezvăluirea lui Cosmin Contra vine în contextul în care a fost întrebat despre o posibilă revenire în Liga 1, la Dinamo. Nici gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare nu reprezintă, însă, pentru moment, o soluţie pentru fostul selecţioner, care are alte planuri.

Mutare de titlu în Liga 1: Mihai Rotaru a purtat discuţii pentru aducerea lui Contra la U Craiova

"În momentul de faţă, exclusă revenirea mea în România. Am alte priorităţi. Dacă voiam să vin în România, probabil că eram antrenor la Craiova în momentul de faţă. Cum i-am spus şi domnului Rotaru, priorităţile mele sunt altele şi sper să se îndeplinească. După aia, dacă nu-mi găsesc echipă în vreun fel, sunt deschis la o colaborare", a declarat Cosmin Contra, la Pro-X.

Cosmin Contra este liber de contract din noiembrie anul trecut, după despărţirea de echipa naţională a României. De-a lungul carierei de antrenor, fostul fundaş dreapta a mai pregătit Poli Timişoara, Getafe, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Guangzhou R&F, Alcorcon şi Dinamo.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare