Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer istoric marca Gheorghe Hagi. TUN pentru "Rege" şi 5 milioane de euro la FC Viitorul. Fotbalistul semnează cu un club uriaş din fotbalul mondial

Un nou transfer istoric marca Gheorghe Hagi. TUN  pentru "Rege" şi 5 milioane de euro la FC Viitorul. Fotbalistul semnează cu un club uriaş din fotbalul mondial

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul n-are parte de cel mai fericit sezon, însă Gheorghe Hagi continuă să vândă bine. După plecările golgheterilor Kevin Luckassen şi Gabi Iancu, "Regele" se pregăteşte pentru o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

FC Viitorul a uitat să mai câştige în Liga I, iar constănţenii sunt pe locul 12 în clasament, cu doar 25 de puncte obţinute în cele 23 de etape. În ciuda parcursului dezamăgitor al echipei antrenate de Mircea Rednic, Gheorghe Hagi continuă să vândă foarte bine. Dacă în vara anului trecut a obţinut un profit de 2,3 milioane de euro, din plecările atacanţilor Louis Munteanu şi Rivaldinho, în această iarnă, "Regele" a mai încasat alte 1,3 milioane de euro din plecările lui Gabi Iancu şi Kevin Luckassen.

Comentăm LIVE, minut cu minut, partida dintre Astra şi Dinamo pe canalul nostru de YouTube

Un nou transfer istoric marca Gheorghe Hagi. TUN  pentru "Rege" şi 5 milioane de euro la FC Viitorul. Fotbalistul semnează cu un club uriaş din fotbalul mondial

Acum, Gheorghe Hagi mai are o ofertă greu de refuzat pe masă. După ce au dat lovitura cu Alexandru Mitriţă, care a impresionat în MLS în stagiunea trecută, americanii de la New York City vor să transfere un jucător pe acelaşi profil. Astfel, conform ziare.com, oficialii clubului din MLS au făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Măţan.

Campionatul de fotbal nord-american urmează să înceapă în luna aprilie, iar Gheorghe Hagi, dacă îl vinde pe Alexandru Măţan, va ajunge la un profit de 5,1 milioane de euro doar în actualul sezon.

  • 850 de mii de euro este cota lui Măţan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol şi 6 pase decisive a reuşit Măţan în cele 23 de meciuri jucate pentru FC Viitorul în actuala stagiune

Universitatea Craiova l-a vrut şi ea pe Măţan

În urmă cu o jumătate de an, Universitatea Craiova l-a ratat pe Alexandru Măţan. Deşi Viitorul s-a înţeles cu oltenii, fotbalistul a fost cel care a refuzat să plece.

”(De ce n-a dorit să plece la Craiova?) A fost chiar la începutul sezonului, în vară, când venise Ruben, pentru el, Măţan era jucătorul cel mai important. I-a transmis gândurile sale lui Măţan, se simţea foarte bine, era într-un moment foarte bun, a zis: ”Nu doresc, vreau să rămân aici”. Până la urmă a fost şi o înţelegere de contract, pentru că Măţan a dorit o anumită siguranţă financiară pe care Craiova nu a vrut să o plătească şi atunci s-a rupt, dar cluburile erau înţelese”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare