Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iordănescu l-a dat de gol în direct pe Teja! Ţintele FCSB-ului pe piaţa transferurilor

VIDEO | Iordănescu l-a dat de gol în direct pe Teja! Ţintele FCSB-ului pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu l-a dat de gol pe Teja. A dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport ce jucători vrea să ia tehnicianul cu el de la Gaz Metan.

Cei de la FCSB au vorbit public despre interesul pentru Iulian Cristea, iar fundaşul are şanse imense să ajungă la vicecampioană în această iarnă. Al doilea jucător cerut de Teja este bulgarul Antoni Ivanov, care poate evolua pe mai multe posturi în zona mediană.

"Ştiu că este un jucător, poate doi, care pot trezi interes. Ştiţi şi s-a şi discutat în public despre Cristea, un jucător care a făcut un progres important în ultima perioadă şi care este în ultimele şase luni de contract. E un target, bineînţeles.  Ar mai fi vorba de încă un jucător,. dar cel puţin până în momentul de faţă nu există un interes concret. Mai mult aşa, nişte discuţii. Deci probabilitatea foarte mare este, din ce am înţeles eu, pentru Cristea", spune Edi Iordănescu.



Iordănescu se gândeşte deja cum ar fi dacă ar accepta oferta de la Mediaş. Alţi trei jucători ai ardelenilor sunt curtaţi de echipe din afară, iar obiectivul de a prinde playofful pare din ce în ce mai greu de îndeplinit.

"E adevărat că în cazul în care se pierd mai mulţi jucători, e greu în perioada asta imediat următoare să pui jucători de valoare, pentru că iarna îi găseşti mai greu. Şi când eşti şi în insolvenţă , ai şi foarte multe restricţii", a declarat Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iordanescuteja 

viewscnt
Articole similare