Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Karim Benzema, la primul gol în 2024! Cifre dezastruoase pentru Balonul de Aur din 2022. De câte partide nu a mai marcat

VIDEO | Karim Benzema, la primul gol în 2024! Cifre dezastruoase pentru Balonul de Aur din 2022. De câte partide nu a mai marcat
Comentarii

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur în 2022 a marcat primul său gol în 2024, în victoria echipei sale din semi-finalele Supercupei Arabiei Saudite.

Superstarul francez a înscris primul său gol după patru luni de aşteptare. Fostul jucător al celor de la Real Madrid a avut parte de un prim sezon dezastruos în tricoul noii sale formaţii, Al-Ittihad. Francezul a părăsit-o pe Real Madrid după sezonul în care madrilenii au fost eliminaţi într-un mod ruşinos în semifinalele UEFA Champions League, de eventuala câştigătoare, Manchester City.

Benzema a avut probleme cu antrenorul său de la Al-Ittihad, Nuno Espirito Santos, tehnician care a fost demis în prima jumătate a sezonului, după rezultatele slabe ale echipei din campionat.

Al-Ittihad a obţinut titlul de campioană în Arabia Saudită, în sezonul trecut. Benzema a spart gheaţa în noul an în victoria lui Al-Ittihad cu Al Wehda, scor 2-1, din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite.

Francezul a înscris în debutul partidei, chiar în minutul 1, iar echipa sa a reuşit să se impună, în final, cu 2-1. Al Ittihad o va întâlni în finala Supercupei pe câştigătoarea partidei dintre Al Hilal şi Al Nassr.

În campionat, situaţia nu arată prea bine pentru Al-Ittihad. Formaţia din Jeddah este în afara locurilor de Liga Campionilor Asiei, la cinci puncte de Al Ahli, care ocupă locul trei. În ultima etapă de campionat, echipa lui N'Golo Kante şi Karim Benzema a remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu Al Taawon.

Benzema nu mai marcase de opt partide consecutive, pentru Al-Ittihad.

VIDEO | Reuşita lui Karim Benzema

 

Afla mai multe despre: karim benzemaal ittihadal wehdaarabia sauditabalonul de aur 

viewscnt
Articole similare