Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din ziua a doua de la Cupa Mondială de Rugby! Georgia nu s-a făcut de râs cu Australia. Anglia a învins Argentina. România, cea mai drastică înfrângere

VIDEO | Rezumatele din ziua a doua de la Cupa Mondială de Rugby! Georgia nu s-a făcut de râs cu Australia. Anglia a învins Argentina. România, cea mai drastică înfrângere

Rugby

Comentarii

Rezumatele din ziua a doua de la Cupa Mondială de Rugby, competiţie care se vede integral pe canalele Orange Sport.

Rezumatele zilei de la Cupa Mondială de Rugby, pe Orange Sport

Italia - Namibia 52-8

Italia a debutat la mondialul de rugby cu un succes categoric în faţa Namibiei. Prima repriză a fost mai echilibrată. Scorul eseurilor a fost 2-1 în favoarea squadrei azzurra, iar tabela a arătat 17-8. În partea a doua, doar Italia a mai punctat şi a fost generoasă cu fanii veniţi la Saint Ettienne. Cinci încercări şi-au trecut în cont europenii, care au câştigat cu bonus ofensiv. Italia are şanse infime de calificare dintr-o grupă cu Franţa şi cu Noua Zeelandă.

Irlanda - România 82-8

Naţionala de rugby a României a debutat, sâmbătă, cu o înfrângere dură la Cupa Mondială de rugby, scor 8-82 cu Irlanda, la Bordeaux. Echipa Irlandei este liderul mondial. Pe Stade de Bordeaux, pentru Stejari a punctat Rupanu – eseu ‘3 şi lovitură de pedeapsă ’21.

Australia - Georgia 35-15

Australia a început cu dreptul Cupa Mondială, dar Georgia nu s-a făcut de râs. Wallabies au câştigat cu 35-15, cu Ben Donaldson în mare formă. Coordonatorul a reuşit să marcheze 25 de puncte. După o primă repriză în care au punctat doar printr-o lovitură de pedeapsă, gruzinii au fost mai curajoşi în actul secund şi au reuşit şi ei două eseuri.

Anglia - Argentina 27-10

Anglia a învins Argentina, deşi a jucat cu un om mai puţin din minutul 4. Curry a fost eliminat, pentru o ciocnire violentă. Britanicii nu au reuşit niciun eseu. Dropgolurile au fost specialitatea casei. Singurul eseu a fost marcat de argentinieni, în finalul confruntării. Anglia - Argentina s-a încheiat 27-10.

 

Afla mai multe despre: cupa mondiala rugbyromania cupa mondiala rugbyrezultate cupa mondiala rugby 

viewscnt
Articole similare