Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Iacob, numit sclav la pachet cu Dan Şucu, i-a dat replica lui Gigi Becali! "Am considerat că e mai bine aşa pentru Dinamo". Ce spune despre acuzaţia finanţatorului FCSB | EXCLUSIV

Vlad Iacob, numit sclav la pachet cu Dan Şucu, i-a dat replica lui Gigi Becali! "Am considerat că e mai bine aşa pentru Dinamo". Ce spune despre acuzaţia finanţatorului FCSB | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Administratorul special de la Dinamo Bucureşti, Vlad Iacob, a anunţat motivul votului privind regula U21. Nemulţumit de rezultat, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a numit sclavi pe conducătorii a şapte cluburi din Superliga.

Numit sclav de Gigi Becali, Vlad Iacob a reacţionat: "Am considerat că e mai bine pentru Dinamo"

Gigi Becali a făcut iureş după ce a ieşit de la sediul LPF. Finanţatorul FCSB a sperat să obţină o majoritate de voturi, prin care să stopeze regula U21 în noul sezon al Superligii. Însă, rezultatul a fost 7-7, iar regula se va menţine şi pentru stagiunea următoare. 

Nervos, Gigi Becali i-a numit sclavi pe conducătorii mai multor cluburi din Superliga. Dan Şucu i-a dat deja replica lui Gigi Becali, iar Vlad Iacob a reacţionat şi el. 

Administratorul special de la Dinamo Bucureşti susţine că regula U21 este în interesul clubului pe care-l reprezintă. De asemenea, consideră că este folositoare şi fotbalului românesc. Vlad Iacob n-a dorit să alimenteze jignirea lui Gigi Becali la adresa oamenilor din fotbal. 

"Nu am ce să comentez legat de declaraţia domnului Becali. Sunt alţii care pot comenta în legătură cu dânsul. Consider că nu trebuie să se ajungă la astfel de jigniri dacă altcineva are o altă părere faţă de dânsul. 

Legat de motivul votului, am considerat că e mai bine aşa pentru Dinamo şi implicit pentru fotbalul românesc. 

Niciodată nu am luat legătura cu cineva de la LPF, care să ne direcţioneze votul sau să ne inducă ideea de a vota într-un anumit fel. 

Repet, am votat doar cum am considerat că e mai bine pentru Dinamo şi fotbalul românesc", a declarat oficialul de la Dinamo Bucureşti, Vlad Iacob, pentru Orangesport.ro. 

Cum s-au împărţit voturile pentru regula U21 la sediul LPF

  • Au votat pentru ca echipele să nu mai fie obligate să introducă jucător U21: FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoşani, U Craiova 1948, Hermannstadt, Poli Iaşi. 
  • S-au opus modificării regulii U21: FC Voluntari, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti, Petrolul, UTA, U Cluj şi Rapid Bucureşti. 
  • S-au abţinut: Farul Constanţa şi Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Afla mai multe despre: vlad iacob dinamogigi becaligigi becali sclavi superligaregula u21 superliga 

viewscnt
Articole similare