Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua în care Manchester United şi-a găsit noul antrenor principal! "Nu am informaţii din interior, dar aş fi surprins să nu facă anunţul acum"

Ziua în care Manchester United şi-a găsit noul antrenor principal! "Nu am informaţii din interior, dar aş fi surprins să nu facă anunţul acum"
Comentarii

Manchester United a reuşit miracolul şi s-a califcat în sferturile Champions League, după ce s-a impus cu 3-1 pe treneul lui PSG, iar presa din Anglia pare convinsă că acesta a fost rezultatul care i-a convins pe şefii de pe Old Trafford că norvegianul Ole Gunnar Solskjaer merită să fie păstrat şi din vară.

Numit interimar după demiterea lui Jose Mourinho, Solskjaer a transformat-o radical pe United în ultimele luni, iar şansele sale să rămână pe Old Trafford au crescut considerabil. Asta deşi imediat după numirea fostului atacant se vorbea de nume mari care ar putea ajunge la United, precum Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane sau Max Allegri.

Ole i-a cucerit total pe jucători, iar belgianul Romelu Lukaku a declarat imediat după meci că nu are "niciun dubiu" că norvegianul va deveni manager cu acte în regulă la United.

Mai mult, Gary Neville, fost fundaş al "diavolilor" devenit între timp analist TV, a declarat după PSG - United 1-3 că se aşteaptă ca numirea oficială să aibă loc în următoarele două săptămâni.



"Nu am informaţii din interior, dar pare logic să facă anunţul în prima zi de luni din pauza internaţională.

El va fi (n.r. managerul permanent al lui United)! Probabil va fi şi regele Norvegiei, preşedintele Norvegiei şi prim-ministrul Norvegiei!

Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat (n.r. calificarea)! Am crezut la început că aducerea lui e doar pentru a reconecta clubul cu fanii şi cu jucătorii...

Rezultatele lui sunt demne de câştigarea Premier League şi forma echipei spune totul. Va primi slujba şi cel mai potrivit e întotdeauna mijlocul sau sfârşitul lui martie. Aş fi surprins să nu fie numit în următoarele două săptămâni
", a declarat Gary Neville imediat după meci.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare