Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducătorii au decis soarta selecţionerului, după a treia eliminare consecutivă a Franţei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby!

Conducătorii au decis soarta selecţionerului, după a treia eliminare consecutivă a Franţei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby!

Rugby

Comentarii

Înfrângerea suferită de Franţa, duminică, pe teren propriu cu 29-28 în faţa Africii de Sud, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, nu pune sub semnul întrebării viitorul lui Fabien Galthié ca selecţioner.

Cupa Mondială de rugby: Fabien Galthié rămâne selecţioner al Franţei

Chiar dacă Les Bleus au fost eliminaţi pentru a treia oară consecutiv în această fază a competiţiei, fostul mijlocaş de luptă are încrederea lui Florian Grill, preşedintele Federaţiei Franceze de Rugby.

"Jean-Marc Lhermet (vicepreşedintele responsabil cu pregătirea la nivel înalt) şi cu mine suntem pe aceeaşi lungime de undă. Fabien a fost o persoană minunată de întâlnit. Am fost impresionat foarte pozitiv de tot ceea ce am văzut despre modul în care funcţionează această echipă şi acest staff", a explicat Florian Grill, intervievat de Le Parisien.

"Nu este o înfrângere de o seară care schimbă ceva", a adăugat el, salutând "progresul fenomenal" înregistrat de echipa Franţei sub conducerea lui Galthié la cârma naţionalei.

Afla mai multe despre: cupa mondiala de rugbyfranta rugbyrezultate cupa mondiala rugby 

viewscnt
Articole similare