Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este ştacheta la care trebuie să ajungem". Selecţionerul Irlandei de Nord, cuvinte de laudă pentru naţionala României

"Este ştacheta la care trebuie să ajungem". Selecţionerul Irlandei de Nord, cuvinte de laudă pentru naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Michael O'Neill, selecţionerul Irlandei de Nord, a vorbit despre meciul amical împotriva echipei naţionale a României, meci care se va disputa pe data de 22 martie.

Michael O'Neill, selecţionerul nord-irlandezilor a vorbit despre partida de vineri seară şi a vorbit despre perspectiva echipei sale în următoarea campanie de calificare pentru un turneu final.

Irlanda de Nord întâlneşte România şi Scoţia în partidele amicale din luna martie. Prima partidă este cea de la Bucureşti, urmată de derby-ul britanic cu Scoţia.

"Ambele meciuri vor fi adevărate teste. Dacă ne uităm la România, ei au avut o campanie foarte bună de calificare şi au câştigat grupa. Scoţia a terminat pe 2, sub Spania, şi s-a calificat la Campionatul European.

Pentru mine este important să testez jucătorii şi să vadă şi ei de ce e nevoie pentru a obţine o astfel de calificare. Pentru a ne califica trebuie să terminăm deasupra unor echipe precum Scoţia, România sau altora de acelaşi nivel.

Scoţia şi România sunt practic ştacheta la care trebuie să ajungem pentru a ne califica şi noi în următorii ani", a declarat Michael O’Neill, conform BBC.

România va mai disputa un meci amical, la Madrid, pe Wanda Metropolitano, împotriva echipei naţionale din Columbia, pe data de 26 martie.

George Puşcaş, înainte de meciul cu Irlanda de Nord

"Este o mândrie mare să fiu la lotul naţional, o muncă dusă la final, o muncă la un nou început, pentru că acum începe o provocare şi mai mare şi suntem foarte fericiţi să fim un nou împreună. Şi aşteptăm cu nerăbdare să aducem o nouă mândrie României.

Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc şi pentru ceea ce am realizat. Eu încerc să dau totul pentru România.

Orice gol pentru România este foarte important, fie că este într-o campanie sau într-un meci amical", a spus Puşcaş, într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal.

Afla mai multe despre: irlanda de nordromaniaechipa nationalaamicalmeci amical 

viewscnt
Articole similare