Experiențe împreună.
You are here:

"Am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo". Preşedintele clubului de tradiţie din străinătate a rupt tăcerea

"Am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo". Preşedintele clubului de tradiţie din străinătate a rupt tăcerea

Dinamo București

Comentarii

Cel mai bun fotbalist al lui Dinamo Bucureşti, Deian Sorescu (24 de ani), a avut şansa carierei în această vară. Preşedintele şi proprietarul clubului Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, a rupt tăcerea şi a dezvăluit că se înţelesese cu oficialii clubului din România pentru transferul golgheterului din "Ştefan cel Mare".

În această vară, mai multe cluburi s-au luptat pentru Deian Sorescu până spre finalul perioadei de transferuri. A existat interes inclusiv din România, dar dinamoviştii au reuşit să-l păstreze în lot. 

Dinamo, vinovată după ce Sorescu a ratat transferul? Ce spune patronul Legiei Varşovia: "Neserioşi"

După trei ani petrecuţi în lotul "câinilor", fotbalistul venit de la ASU Poli Timişoara a fost foarte aproape de prinde şansa carierei. Legia Varşovia a negociat cu Dinamo Bucureşti, iar polonezii au acceptat toate pretenţiile şefilor clubului din România. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele şi proprietarul clubului Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, care a recunoscut că Sorescu a reprezentat o prioritate pentru multipla campioană din Ekstraklasa. Într-un interviu acordat presei din ţara natală, el a susţinut că dinamoviştii au fost neserioşi. 

"Am avut un buget pregătit pentru această perioadă. Am avut priorităţi în mercato... Szysz? Nu! Prioritatea noastră a fost Deian Sorescu, dar românii s-au dovedit a fi complet neserioşi, deşi am acceptat toţi termenii pentru transferul lui Sorescu de la Dinamo", a spus oficialul Legiei. 

În locul golgheterului din "Ştefan cel Mare" a fost adus un alt fotbalist, care nici măcar nu era pe lista dorinţelor la începutul campaniei: "Kastrati (n.r. - cumpărat cu 1.3 milioane de euro) a apărut în ultimul moment. Acum o lună, nici nu ne gândeam să facem această tranzaţie, iar preţul ar fi fost dublu", a mai spus conducătorul.

Nici Gigi Becali n-a reuşit să-l aducă pe Deian Sorescu la FCSB

Edward Iordănescu l-a dorit pe Deian Sorescu şi i-a transmis lui Gigi Becali că poate trimite oferta spre Dinamo. După propunerea iniţială, finanţatorul FCSB a mărit suma până la aproximativ un milion de euro, dar deznodământul a fost acelaşi ca în cazul ofertei făcute de Legia Varşovia. 

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Iuliu Mureşan a dezvăluit că plecarea golgheterului e mai complicată decât pare: "E greu şi din punct de vedere legal. Suntem sub controlul administratorului judiciar. Apoi, tot ce facem noi împreună merge spre judectătorul sindic, care e cel care confirmă sau infirmă şi atunci e complicat", susţinea oficialul.

Dinamoviştii pot da mai multe lovituri după numirea noului antrenor: "O să vină şi financiar, ştie să motiveze jucătorii"

viewscnt
Articole similare