Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club din Italia! Două echipe de tradiţie, în vizorul impresarei: "Ne-ar plăcea, fotbalul italian e extraordinar"

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club din Italia! Două echipe de tradiţie, în vizorul impresarei: "Ne-ar plăcea, fotbalul italian e extraordinar"
Comentarii

Agenta de fotbalişti, Anamaria Prodan, vrea să-şi extinde afacerile şi are în plan să revină în conducerea unui club de fotbal. După experienţele din fotbalul românesc, impresara a pus ochii pe două echipe de tradiţie din Italia, care au decăzut în ultimii ani.

Anamaria Prodan e interesată să cumpere un club din Italia: "Palermo sau Catania"

Aflată într-o perioadă dificilă pe plan personal, Anamaria Prodan îşi continuă munca în străinătate şi plănuieşte să pună mâna pe un club italian. 

Întrebată dacă are de gând să cumpere un club din Italia, agenta care are conexiuni în străinătate a recunoscut că şi-ar dori să se implice activ la o echipă

"Când o să-mi rezolv problemele personale, da, aş vrea să cumpăr un club din Italia, pentru că fotbalul italian e extraordinar. Familia mea mereu a fost pe prima pagină a ziarelor, cel puţin până când fostul meu soţ (n.r. - Laurenţiu Reghecampf) ne-a denigrat. Dar mie şi copiilor, da, ne-ar plăcea un club din Italia. 

Palermo sau Catania (n.r. - întrebată dacă are vreun club în vizor). La Catania am lucrat cu Lo Monaco atunci când a fost Dică şi îmi place. La fel şi Palermo", a spus agenta pentru Tuttomercatoweb.com.

Palermo şi Catania au avut de suferit în ultimii ani, din cauza problemelor financiare şi în acest sezon se luptă pentru a promova din liga a treia italiană.

Anamaria Prodan le-a dezvăluit italienilor şi ce s-a întâmplat la ultimul club pe care l-a administrat. Ea susţine că a renunţat la Hermannstadt după ce a observat anumite probleme la nivelul conducerii. 

"A fost o experienţă superbă. Am menţinut clubul în Liga 1, iar toţi jucătorii ştiau că au venit într-o familie şi de asta totul a fost bine. Telefonul meu e mereu deschis pentru toţi jucătorii, dacă vineva vrea să mă contacteze la orice oră. Am renunţat la postul de preşedinte când am văzut că lucrurile nu merg în direcţia bună la nivel de conducere. Îmi place să fac lucrurile serios, iar când am părăsit echipa a retrogradat", a adăugat Anamaria Prodan, care se află în plin proces cu Dennis Man, din cauza modului în care s-a făcut transferul fotbalistului de la FCSB la Parma. 

Afla mai multe despre: anamaria prodananamaria prodan club italiaanamaria prodan club de fotbalanamaria prodan cumpara club de fotbal 

viewscnt
Articole similare