Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul dat afară de Mititelu a ieşit la atac: "Am vorbit cu avocaţii, care m-au sfătuit să nu semnez. Nu am mai văzut aşa ceva"

Antrenorul dat afară de Mititelu a ieşit la atac: "Am vorbit cu avocaţii, care m-au sfătuit să nu semnez. Nu am mai văzut aşa ceva"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, îl caută pe antrenorul ideal, în această pauză competiţională, dar unul dintre principalii de care s-a despărţit în acest sezon a dat startul dezvăluirilor.

Antrenorul dat afară de Adrian Mititelu se revoltă: "M-au înşelat! Practic, nu aş fi fost antrenor. Nu aş fi decis nimic"

FCU Craiova 1948 îl caută pe al treilea antrenor principal din acest sezon, după doar opt etape scurse din Superliga. Adrian Mititelu junior a anunţat că noul tehnician va sta pe banca la meciul Dinamo - FCU Craiova 1948. 

În tot acest timp, portughezul Joao Janeiro a început să ofere detalii despre ce a păţit în Bănie, după ce a avut câteva intervenţii cumpătate până în acest moment. 

Joao Janeiro susţine că a fost avertizat de reprezentanţii săi să nu semneze contractul cu Adrian Mititelu, după ce au fost observate nereguli. 

Scenariul care nu i-a convenit lusitanului a urmat, după doar câteva săptămâni. 

„Când m-am dus să semnez contractul, cu 15 minute înainte de conferinţa de presă, presa fiind deja acolo, am observat o problemă. Am vorbit cu avocaţii, care m-au sfătuit să nu semnez. Au zis că documentul nu era valabil.

M-au înşelat! M-am întâlnit de trei ori cu cei din conducere, iar lucrurile au fost în ordine. În aprilie, totul era în regulă. Dar lucrurile s-au schimbat complet când am început presezonul. Au adăugat un act adiţional. Practic, nu aş fi fost antrenor. Nu aş fi decis nimic. Mi-au luat toată puterea, o putere normală, pe care o are orice antrenor.

Nu am mai văzut aşa ceva! Am rămas uluit de ceea ce am trăit şi de presiunea pe care o puneau. Am crezut că e un coşmar”, a declarat Joao Janeiro, pentru Noticiasaominuto.com

Cine este Joao Janeiro

În vârstă de 43 ani, lusitanul a antrenat ultima dată, înainte de a ajunge la FCU Craiova 1948, formaţia maghiară Debreceni VSC, în vara anului 2022, şi a mai lucrat, de-a lungul carierei, ca analist video sau ca antrenor secund.

Din 2018, João Janeiro a antrenat trei echipe din Ungaria: Szeged, Kisvárda, Debreceni, şi a avut o experienţă scurtă la Dunajská Streda, din Slovacia.

Portughezul este absolvent al academiei lui Johan Cruyff, înainte să îşi înceapă cariera de antrenor în fotbal.

Afla mai multe despre: adrian mititelujoao janeirofcu craiova 

viewscnt
Articole similare