Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început Cupa Mondială de Rugby, în direct pe Orange Sport. Ceremonie de deschidere spectaculoasă, înainte de cel mai tare meci de debut din istorie

VIDEO | A început Cupa Mondială de Rugby, în direct pe Orange Sport. Ceremonie de deschidere spectaculoasă, înainte de cel mai tare meci de debut din istorie

Rugby

Comentarii

Cupa Mondială de Rugby a început, în Franţa, cu Stade de France plin şi cu o ceremonie de deschidere spectaculoasă. De la 22:15, Franţa şi Noua Zeelandă joacă primul meci de la această ediţie, în direct pe Orange Sport 1.

Imagini spectaculoase de la Cupa Mondială de Rugby, transmisă pe canalele Orange Sport

Încă o competiţie este în portofoliul Orange Sport. Cupa Mondială de Rugby, programată între 8 septembrie-28 octombrie, în Franţa, este integral pe canalele noastre, la o ediţie în care România are parte de o grupă puternică.

Cu o oră înainte de Franţa - Noua Zeelandă, de la 22:15, pe Orange Sport 1, considerat cel mai tare meci de debut din istoria competiţiei, a avut loc o ceremonie de deschidere în prezenţa a 80.000 de fani pe Stade de France, din Paris. 

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a avut un discurs la mijlocul terenului, iar momentul a marcat finalul ceremoniei. 

Ediţia cu numărul 10 va fi şi cea mai lungă Cupă Mondială, cu 51 de zile în care naţionalele vor juca pentru titlu. 

Ţara gazdă, Franţa, vrea revanşa după trei finale pierdute, în 1987, 1999 şi 2011, în timp ce Anglia rămâne singura reprezentativă europeană, care a ridicat titlul într-o competiţie dominată de Noua Zeelandă, Africa de Sud şi Australia. 

România, la Cupa Mondială de Rugby, pe Orange Sport

"Stejarii" au fost la toate ediţiile Cupei Mondiale, din 1987, până în 2015. În Franţa, România va juca cel puţin patru meciuri, iar impresii despre grupa "stejarilor" au fost oferite de comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu

  • România - Irlanda, 9 septembrie, 16:30, Orange Sport 3
  • România - Africa de Sud, 17 septembrie, 16:00, Orange Sport 3
  • România - Scoţia, 30 septembrie 
  • România - Tonga, 8 octombrie.

Afla mai multe despre: cupa mondiala rugbyfranta noua zeelandaceremonie de deschidere cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare