Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment dur pentru Toni Petrea: ”Ori faci ca Edi Iordănescu, ori trăieşti din pomana lui Gigi Becali”

Avertisment dur pentru Toni Petrea: ”Ori faci ca Edi Iordănescu, ori trăieşti din pomana lui Gigi Becali”

FCSB

Comentarii

Odată cu revenirea la FCSB, Dumitru Dragomir a avut un avertisment dur pentru Toni Petrea.

Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului, odată cu ruptura dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu.

La şase luni de când plecase de pe banca vicecampioanei României, tânărul tehnician revine la formaţia roş-albastră, unde va avea acelaşi obiectiv ca în ultimele două sezoane, câştigarea campionatului.

Iordănescu jr. a părăsit echipa din pricina faptului că Becali i-a încălcat promisiunile pe care i le-a făcut şi, implicit, mai multe clauze din contract.

Într-un final, scandalul s-a soldat cu plecarea de bunăvoie a tehnicianului, care nici nu a mai încercat să scoată vreun ban de la patron.

Toni Petrea a fost adus înapoi pe bancă, iar astfel FCSB-ul a revenit la era în care Becali face tot ce vrea la echipă, după ce părea că latifundiarul era dispus să mai renunţe la controlul pe care îl are asupra echipei.

Avertisment dur pentru Toni Petrea

În trecut, Toni Petrea a mai recunoscut că Becali îi face schimbările şi îi impune anumiţi jucători şi este greu de crezut că patronul se va abţine de această dată.

Dumitru Dragomir l-a avertizat pe noul tehnician, odată cu revenirea la FCSB. Fostul şef de la LPF i-a transmis lui Petrea să nu uite cum funcţionează lucrurile la echipa lui Becali.

La 10.000 pe lună nu se întorcea Petrea? Ce să facă Toni? Vorbeşti ceva azi cu Gigi, mâine a uitat. Nu îşi aduce aminte nimic! Prost nu e, vedeţi-vă de treabă.

Ori faci scris, aşa cum a procedat Edi, ori mergi pe mâna lui Gigi şi trăieşti din pomana lui”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Toni Petrea a fost ultimul tehnician ce i-a adus un trofeu FCSB-ului. În 2020, în urma unei finale cu Sepsi, formaţia roş-albatră a reuşit să câştige Cupa României.

Toni Petrea a condus echipa în 49 de partide în primul său mandat la FCSB, obţinând o medie de 1,88 puncte pe meci.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare