Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce au reuşit ”tricolorii” mici doar o remiză împotriva Georgiei: ”În şapte zile e greu să formezi relaţii de joc”. Ce spune Ianis Stoica de debutul la U21

De ce au reuşit ”tricolorii” mici doar o remiză împotriva Georgiei: ”În şapte zile e greu să formezi relaţii de joc”. Ce spune Ianis Stoica de debutul la U21
Comentarii

Ianis Stoica a debutat la naţionala mică în amicalul cu Georgia. Deşi jucătorul FCSB-ului a marcat, ”tricolorii” nu au reuişit să se impună, remizând 1-1.

Florin Bratu a debutat cu egal pe banca naţionalei mici, scor 1-1, în faţa Georgiei. Ianis Stoica, de asemena aflat la debutul pentru selecţionata noastră U21, a marcat unicul gol al ”tricolorilor”, înainte ca oaspeţii să egaleze pe final de meci.

Atacantul FCSB-ului s-a bucurat de debutul la naţională, şi de golul marcat, însă a recunoscut că a fost dezamăgit că formaţia nu s-a putut impune. Însă, tânărul ”roş-albastru” a făcut un apel la răbdarea fanilor, spunând că relaţiile de joc neceasare nu se pot forma în doar o săptămână.

De ce au reuşit ”tricolorii” mici doar o remiză împotriva Georgiei

A fost un meci special, pentru că am debutat, dar nu pot să mă bucur în totalitate, pentru că nu am câştigat. (n.r. cu Bratu selecţioner) Este foarte frumos, sperăm să punem la punct mai multe lucruri în perioada următoare şi să câştigăm.

În şapte zile e greu să te cunoşti, să formezi relaţii de joc, dar în viitor, cu mult mai multe acţiuni, vom regla şi lucrul ăsta. Nu am căzut, dar tocmai ce v-am spus. Fiecare vine de la o echipă cu principii de joc, e greu în şapte zile să înţelegi chiar tot.

Cu toţii ştim ce au făcut ei şi cu toţii avem ambiţia să îi depăşim (n.r. pe cei din generaţia U21 din 2019), chiar dacă este foarte greu, dar intrăm la antrenament şi ne gândim că trebuie să îi depăşim.(n.r. Derby-ul cu Dinamo) E într-un moment dificil, dar sperăm să câştigăm, suntem echipa mai buna şi orice derby e 50/50, fiecare îşi dă viaţa pe teren”, a declarat Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21românia georgiaianis stoica 

viewscnt
Articole similare