Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae felicită transferurile făcute de Dinamo: ”Fără aceste mutări nu prea aveau şanse”. Cum se compară Matei şi Torje cu Budescu şi Keşeru

Marius Niculae felicită transferurile făcute de Dinamo: ”Fără aceste mutări nu prea aveau şanse”. Cum se compară Matei şi Torje cu Budescu şi Keşeru
Comentarii

Marius Nicuale a vorbit despre transferurile făcute de echipa sa de suflet şi cum se compară acestea cu mutările făcute de FCSB.

Dinamo a reuşit să mai efectueze câteva transferuri pe ultima sută de metri, odată cu ridicarea interdicţiei. Nica, Torje, Matei, Popa şi Itu, sub formă de împrumut, au venit în Ştefan cel Mare, iar ”câinii” se mai gândesc la câtva mutări.

Iuliu Mureşan discuta despre transferurile pe care le mai plănuieşte, însă numele jucătorilor doriţi de formaţia ”roş-albă” pălesc în comparaţie cu cei aduşi de marea rivală, FCSB. Keşeru şi Budescu au revenit la formaţia lui Becali, însă Marius Niculae consideră transferurile făcute de ambele părţi la fel de importante.

Cum se compară Matei şi Torje cu Budescu şi Keşeru

”(n.r. Există comparaţie între Matei şi Torje de o parte şi Budescu şi Keşeru pe de altă parte?) Nu, fiecare jucător... Budescu şi Keşeru au mai jucat la Steaua (n.r. FCSB), eu zic că au făcut o mutare bună prin aducerea acestor jucători, ştiu ce înseamnă FCSB, au jucat acolo, au avut succes.

La Dinamo la fel, Matei, Torje, Nica, chiar dacă nu joacă de foarte mult timp... Şi Itu, pe care l-au adus împrumut de la CFR. Eu zic că Dinamo a făcut mutări bune, care îi vor ajuta. Fără aceste mutări consider că nu aveau prea multe şanse”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: dinamomarius niculaegabi tojecosmin mateiconstantin budescuclaudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare