Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Nicolae Dică: ”L-am sunat pe Gigi Becali. Era ora 12:00” Cum i-a răspuns patronul FCSB

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Nicolae Dică: ”L-am sunat pe Gigi Becali. Era ora 12:00” Cum i-a răspuns patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a explicat motivul pentru care a refuzat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB. Tehnicianul a preferat să meargă la FC Argeş, formaţie cu care va încerca să promoveze în Liga I.

Gigi Becali a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat că vrea să-l readucă la FCSB pe Nicolae Dică, dar surpriza totală a venit în momentul în care Nick a refuzat propunerea patronului de la FCSB.

Dică a dezvăluit cum a decurs negocierea cu Gigi Becali şi ce dialog a avut cu patronul FCSB în momentul în care i-a transmis că va merge la FC Argeş.

"Atunci când am gândit, am făcut-o şi cu inima! Acolo am făcut primii paşi în fotbal şi sunt dator acestui oraş, să dau înapoi ce am acumulat ca jucător şi ca antrenor. Am luat această decizie şi sper că este cea mai bună. În afară de discuţia avută cu cei de la FCSB, am mai avut discuţii cu altă echipă din Liga 1 şi cu formaţii din Liga a II-a.

Eu l-am sunat pe Gigi Becali, în jur de ora 12:00, şi i-am spus ce decizie am luat. Mi-a spus "OK" şi că aş putea să fiu antrenorul Stelei dacă mai aşteptam câteva ore. Am văzut că cei de la Piteşti îşi doresc ca echipa să ajungă în prima ligă şi pentru mine asta a contat cel mai mult. Vreau ca Piteştiul să aibă echipă în Liga 1! Îmi doresc să mă implic total", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becali,  

viewscnt
Articole similare