Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Tun” de zeci de milioane de euro dat de Cristi Borcea. Dragomir: ”Sunt daţi dracului. Au maşini care merg singure”

EXCLUSIV | ”Tun” de zeci de milioane de euro dat de Cristi Borcea. Dragomir: ”Sunt daţi dracului. Au maşini care merg singure”

Diverse

Comentarii

Cristi Borcea şi-a mărit averea cu peste 70 de milioane de euro, spune Dumitru Dragomir, chiar dacă fostul acţionar al lui Dinamo a fost în spatele gratiilor. Cristi Borcea a investit în mai multe afaceri, printre care într-o fermă în comuna Cetate, judeţul Dolj.

Cristi Borcea a stat peste cinci ani în spatele gratiilor şi a ieşit la finalul anului trecut. În toată această perioadă, fostul acţionar al lui Dinamo a avut grijă de afacerile sale. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Borcea şi-a mărit averea cu peste 70 de milioane de euro: ”Borcea, din închisoare, a făcut peste 70 de milioane de euro. Sper să nu să supere pe mine că spun asta”, a dezvăluit Dragomir la Telekom Sport. 

Cristi Borcea, investiţii în agricultură alături de Gigi Neţoiu

Cristi Borcea a rămas în relaţii foarte bune cu Gigi Neţoiu, încă din perioada în care amândoi investeau la Dinamo. Cei doi sunt însă şi parteneri de afaceri. Borcea şi Neţoiu au investit într-o fermă în comuna Cetate, judeţul Dolj şi cei doi au în proprietate peste 4.000 de hectare. 
Ferma a fost cumpărat iniţial de Gigi Neţoiu, în urmă cu mulţi ani şi acesta a încercat să o vândă în anul 2015, contra sumei de 20 de milioane de euro. N-a reuşit şi până la urmă a ales să o dezvolte. De la 2.300 de hectare de teren, acum a ajuns la peste 4.000 de hectare. Dumitru Dragomir spune că a vizitat ferma şi a rămas uimit:
”Acum o oră (n.r. miercuri seară) m-am văzut cu ei. Am cinat împreună. Am mâncat pui de ţară, de la Cetate. Ce au ăştia acolo... Borcea şi Neţoiu sunt deştepţi! Sunt daţi dracului. Am fost acum o săptămână acolo pentru că nu credeam. Băi fraţilor, sunt 2.500 de oameni care muncesc acolo. Au pământ irigat, au maşini care merg singure, tractoare. Când am fost eu acolo au cumpărat o grămadă de tiruri noi. Borcea şi Neţoiu sunt sclipitori”, a mai spus Dragomir la Telekom Sport.

Cristi Borcea investeşte masiv şi în imobiliare

Omul de afaceri în vârstă de 50 de ani are afaceri şi în imobiliare şi recent a demarat un proiect în valoare de 200 de milioane de euro, în care vrea să construiască mai multe blocuri de locuinţe pe malul Lacului Tei, din Bucureşti. Însă proiectul este blocat în acest moment, după ce Consiliul General al Capitalei a respins Planul Urbanistic Zonal. 
 

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare