Experiențe împreună.
You are here:

Stranieri

VIDEO | Laurenţiu Brănescu s-a făcut de râs în ultima partidă de campionat! A provocat penalty după ce şi-a făcut KO un adversar, apoi a luat roşu pentru un gest copilăresc

Anul 2011 debuta cu o veste excelentă pentru viitorul fotbalului românesc. Juventus Torino transfera un portar român de 16 ani, de la CSM Râmnicu Vâlcea, contra sumei de 400.000 de euro. Numele său: Laurenţiu Brănescu. După doi ani de zile în loturile de juniori ale Bătrânei Doamne, Brănescu era considerat urmaşul legendarului Gianluigi Buffon. La nouă an distanţă, românul s-a făcut de râs în campionatul Scoţiei, la o echipă de pluton.

Explicaţii de la Genk. Oficialii clubului au dezvăluit de ce a fost împrumutat Ianis Hagi: "E mai bine să fii sincer şi să-l laşi să plece. E vorba de respect!"

Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, a vorbit despre plecarea lui Ianis Hagi (21 de ani) sub formă de împrumut la Rangers, în Scoţia. Oficialul clubului din Belgia a abordat subiectul, după ce românul a fost lăsat să plece pentru a evolua mai mult, deşi iniţial i s-a promis că echipa va fi construită în jurul său.