Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am lichidat". Giovanni Becali anunţă că a scos din peisaj un impresar rival, cu contracte importante în Liga 1 | EXCLUSIV

"L-am lichidat". Giovanni Becali anunţă că a scos din peisaj un impresar rival, cu contracte importante în Liga 1 | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Giovanni Becali a vorbit, la SportCast cu Sile, despre fostul său partener care l-a trădat, după condamnarea din "Dosarul transferurilor". Relaţia lui Victor şi Ioan Becali cu agentul Pietro Chiodi nu s-a remediat nici la un deceniu distanţă.

Giovanni Becali nu l-a iertat pe Pietro Chiodi: "Cea mai bună răzbunare a fost că l-am lichidat"

Giovanni Becali este unul dintre cei care a intermediat cele mai importante transferuri de fotbalişti români. Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu sunt doar câţiva dintre cei care s-au transferat la cluburile din Europa prin intermediul său. 

La SportCast cu Sile, Ioan Becali a spus povestiri fabuloase din viaţa sa, iar o satisfacţie a avut-o în momentul în care a vorbit despre fostul său "locotenent". 

Pietro Chiodi, finul lui Victor Becali, a profitat de faptul că fraţii Becali au fost condamnaţi, iar în 2014 şi-a mărit portofoliul cu jucătorii celor doi. 

La acel moment, Pietro Chiodi a reuşit să obţină contracte cu mulţi jucători de perspectivă de la Viitorul Constanţa, iar între italian şi cei doi impresari a apărut un conflict. 

La aproape un deceniu distanţă de la acel moment, Giovanni Becali a afirmat că l-a "lichidat" pe fostul său apropiat, Pietro Chiodi. 

"Pietro nu-l mai are la Hagi decât pe Louis Munteanu, cred. El e cel mai important (n.r. - personaj care i-a întors spatele, după ce a ajuns la închisoare). A fost un nimeni, iar Victor (n.r. - Becali) l-a făcut cine e. Foarte greu a fost să-mi refac portofoliul, au fost trei ani. Mulţi au avut încredere, apoi ne-am întors la normal. 

(n.r. - despre perioada detenţiei) Nu vreau să-mi aduc aminte, că am avut şi alte gânduri, care nu m-au lăsat să dorm. Atunci te gândeşti la toate, eventual la răzbunări. Cea mai bună răzbunare a fost că încet, încet l-am lichidat pe Chiodi, pe care l-a luat de pe stradă, iar când eu stăteam la restaurant cu invitaţii mei el era la uşă. Iar fratele meu (n.r. - Victor Becali) l-a luat, l-a cununat, i-a botezat...

La transferul lui Gardoş la Southampton i-am spus lui Victor <<Ia-l şi pe Pietro, să vină cu tine în Anglia>>. Şi-a luat comision 33% din tot ce s-a făcut", a declarat Giovanni Becali, la SportCast cu Sile

Pe cine reprezintă Pietro Chiodi, inamicul lui Giovanni şi Victor Becali

Conform Transfermarkt, Pietro Chiodi Soccer Management încă are fotbalişti importanţi din România, precum Louis Munteanu, Vlad Chiricheş şi Dragoş Nedelcu, iar în străinătate îi reprezintă pe: Răzvan Marin, Alexandru Măţan, Ionuţ Nedelcearu, Denis Drăguş, Sebastian Mladen, Ciprian Tătăruşanu, Adrian Stoian sau Leonardo Cerri, un atacant central italian legitimat la Juventus. 

De asemenea, firma italianului are şi antrenori în portofoliu, precum: Răzvan Lucescu, Cristi Chivu, Claudio Ranieri sau Aurelio Andreazzoli. 

Agenţia fraţilor Becali are un număr mare de fotbalişti români, iar printre cei mai importanţi sunt: Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruţan, Octavian Popescu, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Marius Marin, Valentin Costache, Denis Ciobotariu sau Alexandru Chipciu. 

Afla mai multe despre: giovanni becaliioan becalipietro chiodi 

viewscnt
Articole similare