Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Şumudică a semnat cu Gaziantep! Care e durata contractului

OFICIAL | Marius Şumudică a semnat cu Gaziantep! Care e durata contractului

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a ajuns în Turcia şi este pregătit pentru un nou mandat la Gaziantep.

Marius Şumudică a ajuns în Turcia! Antrenorul a fost aşteptat cu flori de fanii lui Gaziantep

UPDATE Marius Şumudică e oficial noul antrenor al lui Gaziantep

"Clubul nostru de fotbal, Gaziantep, a ajuns la un acord cu antrenorul Marius Şumudică până la finalul sezonului.

Antrenorul de succes, care a antrenat în 51 de meciuri clubul nostru, în perioada 2019-2021 şi a obţinut o medie de 1,55 puncte, se va ocupa de succesul clubului nostru.

Îi urăm încă o dată bun venit lui Marius Şumudică în clubul nostru şi îi dorim succes sub stema noastră", a transmis Gaziantep.


Revenit la Gaziantep pentru un nou mandat, tehnicianul a avut parte de o primire călduroasă de suporterii turci. Misiunea lui Şumudică nu va fi una deloc uşoară însă. După 4 meciuri jucate din actualul sezon, echipa se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.

Totuşi, tehnicianul s-a declarat optimist la plecarea din România şi are mare încredere că o poate salva pe Gaziantep de la retrogradare. Conform presei din Turcia, românul va fi prezentat oficial joi seara.

Şumudică nu va avea viaţă uşoară în Turcia! Ce l-a uimit pe Basarab Panduru

Trei echipe din Superliga au vrut să-l aducă pe Marius Şumudică (52 de ani), dar într-un final antrenorul a ajuns tot în Turcia, la Gaziantep, formaţie pe care a mai pregătit-o în perioada 2019-2021.

Deşi naţională Turciei nu mai sperie pe nimeni de ceva ani, situaţia la nivelul echipelor de club este total diferită. Galatasaray, Fenerbahce şi Besiktas vor reprezenta Ţara Semilunei în grupele competiţiior europene, iar investiţiile masive din ultimii ani l-au pus pe gânduri pe Basarab Panduru.

Mauro Icardi, Dries Mertens, Edin Dzeko, Kerem Demirbay şi Hakim Ziyech sunt doar câteva dintre numele grele care au ales să plece din campionatele de top, pentru a semna în Turcia. Gaziantep, noua echipă a lui Marius Şumudică, nu a adus, spre deosebire de granzii Galatasaray şi Fenerbahce, jucători cu nume în această vară, iar acest lucru se vede şi în clasament. Formaţia din sudul Turciei este pe ultimul loc, cu patru înfrângeri din patru posibile.

”Eu îi doresc lui Şumudică să facă treabă la Gaziantep. Păi unde să se mai ducă acum? Şi un punct dacă face în următoarele patru meciuri este mai bine ca până acum. Ştie campionatul, ştie cum să joace, ştie antrenorii. Anul ăsta mi se pare incredibil. Nu ştiu cum a bubuit campionatul Turciei atât de mult cu banii. Au din cale afară de mulţi.  Au salariii de milioane”, a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare