Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milner a făcut lumină: de ce s-a bucurat "ca un pensionar" după golul înscris cu Cardiff: "A fost pentru Van Dijk!" | VIDEO

Milner a făcut lumină: de ce s-a bucurat "ca un pensionar" după golul înscris cu Cardiff: "A fost pentru Van Dijk!" | VIDEO

Premier League

Comentarii

James Milner a transformat un penalty pentru Liverpool în victoria obţinută de cormorani pe terenul lui Cardiff, scor 2-0, iar imediat după gol a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare din cauza modului în care a sărbătorit reuşita.

În zâmbetele colegilor, Milner s-a dus la marginea terenului, şi-a pus o mână la spate şi a început să imite mersul unui vârstnic în baston. Nu a fost însă o reacţie ironică la adresa cuiva, ci doar un "răspuns" pe care mijlocaşul de 33 de ani a vrut să-l ofere unui coleg.

A explicat-o chiar Milner, imediat după meci: "A fost pentru Virg (n.r. Virgil van Dijk), care mereu râde de mine şi spune că sunt bătrân!"

Transferat de Liverpool în 2015, de la Manchester City, Milner este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul lui Klopp, fiind folosit pe mai multe posturi, oricând tehnicianul german are nevoie de o improvizaţie. Mijlocaş central de meserie, Milner a evoluat în ultimele sezoane atât ca fundaş stânga, cât şi ca fundaş dreapta.



Vezi mai jos golul lui Milner şi modul inedit în care a sărbătorit mijlocaşul englez.

Afla mai multe despre: milnerliverpoolcardiff 

viewscnt
Articole similare