Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Armeniei, cuvinte la superlativ despre jucătorii români înaintea duelului direct: ”Cunosc talentul fotbaliştilor de aici”

Selecţionerul Armeniei, cuvinte la superlativ despre jucătorii români înaintea duelului direct: ”Cunosc talentul fotbaliştilor de aici”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea întâlnirii cu România, Joaquin Caparros, selecţionerul Armeniei, a vorbit la superlativ despre calitatea jucătorilor români.

România va întâlni Armenia, luni seara, în ce se anunţă ca fiind cel mai important duel din grupa de preliminarii la Mondial. Aflată la două puncte deasupra ”tricolorilor”, la egalitate cu Macedonia de Nord, naţionala conudsă de Joaquin Caparros va disputa o adevărată finală împotriva României.

Ambele selecţionate au nevoie de victorie dacă speră să mai prindă barajul la Mondial, iar naţionala lui Mirel Rădoi este favorită în duelul de la Bucureşti. Însă, ”tricolorii” erau favoriţi şi la ultima confruntare, cea pierdută dramatic, cu 2-3, după eliminarea lui George Puşcaş.

Selecţionerul Armeniei, cuvinte la superlativ despre jucătorii români înaintea duelului direct

Înaintea meciului de luni, Joaquin Caparros a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Selecţionerul Armeniei a rostit cuvinte la superlativ despre jucătorii români şi a dezvăluit aspectul care i se pare cel mai periculos la echipa lui Rădoi.

Este o naţională foarte puternică, a demonstrat asta în Germania, în Armenia. Sunt fotbalişti foarte talentaţi, fotbalul românesc este unul prestigios. Am simţit pe propria piele, am avut plăcerea să întâlnesc fotbalişti români, acum mulţi ani, aşa cum a fost Gică Craioveanu, la Villarreal, şi tocmai de aceea cunosc talentul fotbaliştilor de aici.

Va fi o partidă foarte complicată. Au o idee clară, legată de felul în care trebuie să joace. Şi acest lucru este cel mai periculos la această naţională”, a declarat Caparros.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia armeniajoaquin caparros 

viewscnt
Articole similare