Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sunt împreună de opt ani, au un copil, dar nu au locuit niciodată împreună. Mărturia partenerei fostului fotbalist de la Liverpool: "Nu pot să mint"

Sunt împreună de opt ani, au un copil, dar nu au locuit niciodată împreună. Mărturia partenerei fostului fotbalist de la Liverpool: "Nu pot să mint"
Comentarii

Starleta Perrie Edwards a declarat că nu a locuit niciodată cu partenerul ei de opt ani, Alex Oxlade-Chamberlain, fost jucător la Liverpool, în prezent la Beşiktaş, scrie skynews.com.

Se iubesc de opt ani, au un copil, dar nu au locuit niciodată împreună

Fosta vedetă Little Mix (grup format din concurente la X Factor) este logodită cu fostul fotbalist de la Liverpool şi au împreună un fiu, Axel, în vârstă de doi ani.

Dar ea a recunoscut recent că nu au locuit niciodată împreună, la emisiunea Jonathan Ross Show, difuzată săptămâna aceasta pe ITV1 şi ITVX.

În prezent, partenerul ei locuieşte şi joacă fotbal în Turcia, iar Edwards se află în Marea Britanie, în timp ce ea îşi lansează cariera muzicală solo şi are grijă de Axel.

"Nu pot să mint, este greu. Când juca pentru Liverpool şi era stabilit în Manchester, era atât de uşor să facem dus-întors, dar Turcia este un pic mai departe şi nu are prea mult timp liber...", a spus ea.

"Încerc să lansez o carieră solo în timp ce am un copil de doi ani, aşa că este mult de jonglat, dar facem să funcţioneze pentru cei pe care îi iubim, nu-i aşa? Oricum, nu am locuit niciodată împreună - în toţi cei opt ani de relaţie, nu am locuit niciodată împreună", a menţionat ea.

Cântăreaţa, care tocmai şi-a lansat noul single, a vorbit şi despre semnificaţia din spatele uneia dintre piesele sale, pe care a scris-o împreună cu RAYE.

Cântecul este despre relaţia ei, a confirmat ea, adăugând: "Dezvăluirea completă, eu şi partenerul meu nu ne certăm, suntem foarte relaxaţ..Dar, în acelaşi timp, pot fi un pic cam nesimţită şi nu mă pot abţine. Nu ştiu dacă e din cauza semnului meu zodiacal - Rac.Sunt foarte încăpăţânată, sunt foarte emotivă, dar nu în cel mai bun mod. Îi voi purta pică pentru orice ar putea spune. Pur şi simplu nu mă pot abţine să nu fiu aşa cum sunt, sunt aşa, dar am început să scriem un cântec despre asta şi mi s-a părut că versurile sunt super-relative."

Afla mai multe despre: alex oxlade-chamberlainperrie edwards 

viewscnt
Articole similare