Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TUN memorabil dat de Universitatea Craiova în cursa pentru titlu. Mihai Rotaru, lovitură de graţie pentru Becali şi FCSB. Starul trecut prin Serie A, chemat de urgenţă de olteni

TUN memorabil dat de Universitatea Craiova în cursa pentru titlu. Mihai Rotaru, lovitură de graţie pentru Becali şi FCSB. Starul trecut prin Serie A, chemat de urgenţă de oltenigalerie foto

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut un meci extrem de important în lupta pentru titlu, 0-2, cu FCSB, însă oficialii oltenilor au început deja să pregătească transferurile din pauza de iarnă.

Universitatea Craiova a fost dominată la toate capitolele în derby-ul de vineri cu FCSB, iar roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 şi au mai ratat nenumărate ocazii la poarta lui Mirko Pigliacelli. Prestaţia echipei lui Corneliu Papură n-a fost tocmai pe placul fanilor şi în special a şefilor Universităţii Craiova. Nemulţumit de evoluţia jucătorilor într-un meci atât de important, Mihai Rotaru a început deja să-şi pregătească lista de transferuri pentru pauza din această iarnă.

Jocul oltenilor a avut de suferit în special în faza de construcţie, astfel că oficialii Universităţii Craiova au început deja negocierile cu un mijlocaş de creaţie. Adrian Stoian s-a despărţit rapid de FC Viitorul, iar site-ul 3minute.net le dă speranţe fanilor olteni şi menţionează că mijlocaşul de 29 de ani şi-ar putea îndeplini în sfârşit visul de a îmbrăca tricoul Universităţii Craiova.

TUN memorabil dat de Universitatea Craiova în cursa pentru titlu. Mihai Rotaru, lovitură de graţie pentru Becali şi FCSB

"FC Viitorul Constanţa şi jucătorul Adrian Stoian au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Sosit în vara acestui an la formaţia noastră, Adrian Stoian a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul (patru în Liga 1 şi una în Cupa României) şi a reuşit o pasă de gol.

Mulţumim, Adi, şi succes în continuare!", a anunţat FC Viitorul, sâmbătă, pe site-ul oficial.

Astfel, Stoian a doborât recordul negativ stabilit la FCSB. Spre deosebire de Viitorul, unde a prins 77 de minute, la FCSB a jucat 100 de minute, în sezonul 2019-2020. Născut în Craiova şi crescut în Bănie la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, mijlocaşul cu 95 de meciuri jucate în Serie A poate semna acum cu Universitatea Craiova.

De altfel, Adrian Stoian a negociat cu oficialii clubului oltean şi în vara acestui an, însă cele două părţi n-au picat de acord, iar mijlocaşul ofensiv a semnat cu FC Viitorul, unde n-a reuşit să se adapteze. Acum, Stoian poate lupta din nou pentru titlu alături de Universitatea Craiova, dacă va bate palma cu Mihai Rotaru.

  • 200 de mii de euro este cota lui Adrian Stoian pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare