Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Franţa, negocieri directe cu fotbalistul FCSB! Becali îl pierde. Oferta, concretă

Un club din Franţa, negocieri directe cu fotbalistul FCSB! Becali îl pierde. Oferta, concretă

FCSB

Comentarii

Un club din Franţa negociază cu fotbalistul FCSB, Claudiu Keşeru (35 de ani), tras pe linie moartă de Gigi Becali după declaraţii care n-au fost pe placul patronulu. Keşeru e pe finalul aventurii la FCSB şi poate pleca liber în "Hexagon", unde a jucat pentru mai multe cluburi.

Claudiu Keşeru a fost tras pe linie moartă la FCSB după ce l-a enervat pe Gigi Becali, deşi a avut un început foarte bun de sezon la revenirea în tricoul roş-albaştrilor. Keşeru a fost umilit din nou de Gigi Becali la meciul cu FC Argeş, dar nu va mai petrece mult la echipă.

Un club din Franţa, negocieri directe cu fotbalistul FCSB! Becali îl pierde. Oferta, concretă

Un club din Franţa l-a contactat pe Claudiu Keşeru şi negociază cu fotbalistul FCSB un transfer înapoi în "Hexagon", unde atacantul a jucat pentru mai multe echipe. Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a dezvăluit că a discutat cu Claudiu Keşeru pentru l-a dorit în Trivale, iar acesta i-a spus că aşteaptă să se concretizeze "ceva din Franţa".

În afara lui FC Argeş, Sepsi l-a avut şi ea pe listă pe Claudiu Keşeru, dar fotbalistul nici nu se gândeşte să ia în calcul altă variantă din Liga 1. Jean Vlădoiu l-a dorit pe Keşeru sub formă de împrumut de la FCSB, până la finalul sezonului, dar nu s-a putut efectua această mutare.

Am vorbit cu Keşeru. Îl cunosc foarte bine pe Claudiu şi mi l-am dorit la Piteşti. Din păcate, el a jucat deja la două echipe. L-am fi vrut doar împrumut până în vară, ne-ar fi ajutat foarte mult. Nu ne permitem noi un transfer definitiv. Nu poate să vină nici din vară la noi. N-a vrut.

Eu am discutat cu el. Am înţeles că aşteaptă ceva din Franţa. Ştiu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuţile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB şi chiar îmi pare rău pentru situaţia în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, potrivit Fanatik.

Gigi Becali vrea să scape de salariul lui Claudiu Keşeru şi îl va lăsa liber de contract la vară, iar varianta Franţa nu e buna deloc rea pentru atacant. Fotbalistul român a mai jucat în "Hexagon" pentru Nantes, FC Libourne, Tours, Angers şi Bastia.

În acest sezon, Claudiu Keşeru a marcat de cinci ori pentru FCSB şi a livrat trei pase de gol colegilor, în 954 de minute strânse în 18 partide din Liga 1.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: claudiu keseru oferta frantaclaudiu keseru ofertaclaudiu keseru frantaoferta franta claudiu keseruclaudiu keseru fcsbsclaudiu keseru gigi becaligigi becali keseru 

viewscnt
Articole similare