Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şoc la Dinamo! Remaniere totală în lot, Contra a confirmat. Ce transferuri tari au fost anunţate

Decizie şoc la Dinamo! Remaniere totală în lot, Contra a confirmat. Ce transferuri tari au fost anunţate

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a intrat într-o nouă eră sub conducerea unui grup spaniol şi cu Cosmin Contra pe banca tehnică. Fostul selecţioner al României a anunţat că va lua câteva decizii majore în privinţa lotului, care va suferi schimbări faţă de ultimele sezoane. De asemenea, "câinii" pregătesc şi câteva transferuri, care să-i propulseze spre play-off-ul Ligii 1.

Cu cei mai mulţi dintre jucătorii aflaţi în prezent la Dinamo, clubul s-a zbătut pentru a supravieţui în Liga 1, în sezonul recent încheiat. Înaintea noului sezon, "câinii" au reuşit să-i convingă pe Adam Nemec şi pe Janusz Gol să vină la echipă, în timp ce jucători precum Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, N'Diaye, Montini sau Kilyen au părăsit clubul. 

În tot acest timp, Cosmin Contra şi-a pregătit planul de atac pentru noul sezon, iar mai multe veniri au fost anunţate în ultimele săptămâni.

Cosmin Contra a anunţat o remaniere a lotului la Dinamo!

După ce Pablo Cortacero a devenit acţionar majoritar la Dinamo, spaniolul şi conducerea au reuşit să dea prima lovitură. Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, a fost convins să se alăture proiectului, cu câteva garanţii solide pentru a face performanţă. Lui "Guriţă" i s-a promis şi un lot competitiv cu care să ajungă în play-off, iar antrenorul lui Dinamo şi-a anunţat una dintre intenţii, în conferinţa de presă în care a fost prezent şi Pablo Cortacero. 

Cosmin Contra a fost întrebat dacă e de părere că lotul lui Dinamo are nevoie de o remaniere masivă. Noul antrenor a răspuns sec: "Da", fără a nominaliza vreun jucător, care ar urma să părăsească echipa. "E clar că în momentul de faţă avem nevoie de experienţă, e clar că tinerii jucători vor creşte mult mai repede şi mult mai bine dacă au lângă ei jucători cu experienţă, jucători profesionişti, care vin din campionate puternice", a mai spus Cosmin Contra. 

Totuşi, e de aşteptat ca mai multe plecări să aibă loc de la Dinamo, dar şi veniri. În acest moment, cei mai importanţi jucător de la Dinamo sunt: Ante Puljic, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Diego Fabbrini, Deian Sorescu şi Adam Nemec. 

Ce transferuri poate face Dinamo

În ultima perioadă, în presă au fost anunţaţi mai mulţi fotbalişti care ar putea ajunge la Dinamo. Cope.es a scris despre oferta pe care Pablo Cortacero i-a lansat-o fostului jucător al lui Atletico Madrid şi al lui Dinamo, Francisco Molinero.  De asemenea, s-a încercat şi aducerea lui George Ţucudean în atac, dar negocierile nu s-au concretizat

În ultimele zile au apărut informaţii şi despre aducerea lui Isma Lopez (30 de ani), un fundaş stânga, care s-ar fi înţeles deja cu Dinamo. Tot în privinţa apărării, Dinamo îl doreşte şi pe Denis Ciobotariu, de la CFR Cluj. 

Cosmin Contra va debuta pe banca tehnică a lui Dinamo luni, de la 21:00, în deplasare cu Chindia Târgovişte, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cosmin contrapablo cortacerodinamotransferuri dinamodinamo bucurestiplecari dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare