Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia pentru care anumiţi antrenori români evită revenirea în Liga 1? Rednic, vehement: "Preferă să antreneze pe nu ştiu unde" EXCLUSIV

Explicaţia pentru care anumiţi antrenori români evită revenirea în Liga 1? Rednic, vehement: "Preferă să antreneze pe nu ştiu unde" EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a tras o concluzie, după ce a văzut cum a fost dat afară Marius Şumudică de la CFR Cluj. De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre Dinamo Bucureşti, care trece printr-o situaţie grea.

Rednic, revoltat de cum sunt trataţi antrenorii în Liga 1

Nelu Varga a produs un şoc la CFR Cluj şi a dat afară mai multe persoane importante, printre care Marius Şumudică şi Marian Copilu. Mircea Rednic a observat ce s-a întâmplat în jurul campioanei României şi a oferit o posibilă explicaţie pentru care anumiţi antrenori buni refuză să revină în Liga 1. 

El a susţinut că anumiţi principali preferă să antreneze în campionate mai slabe, decât să sufere în România: "E greu, aşa e în România şi nu mi se pare corect. Şi noi mai greşim, şi Sumi a greşit, şi eu, dar nu aşa. Când îţi iei un antrenor trebuie să îi oferi sprijin, nu se poate face o echipă cum ai bate din palme. E trist, pentru că antrenorii nu mai vin, preferă să antreneze pe nu ştiu unde, decât să stai aici să fii umilit şi să te conducă patronul. Sunt lucruri care nu sunt în regulă", a declarat "Puriul" pentru Telekom Sport. 

Dinamo a transferat mai mulţi fotbalişti cu experienţă, printre care Constantin Nica, Gabi Torje şi Cosmin Matei, dar fostul antrenorul din "Ştefan cel Mare" şi-ar dori să-i vadă şi pe fotbaliştii tineri, în continuare, cei care au dus greul până la ridicarea interdicţiei la transferuri.

"Clar că ajută (n.r. - eliminarea interdicţiei la transferuri) şi cei tineri mi-au plăcut. Dar eu nevoie de meciuri. Cu încredere se poate face ceva şi obiectivul este salvarea de la retrogradare. Să demareze cu insolvenţa asta să mai plătească din datorii",a adăugat Mircea Rednic. 

Mircea Rednic e liber de contract din aprilie, atunci când s-a despărţit de Viitorul Constanţa.

EXCLUSIV | Mircea Rednic şi-a pus banii la bătaie pentru Dinamo: "Aş fi fost dispus să investesc". Ce plan a avut

EXCLUSIV | Edi Iordănescu n-a ştiut că o vedetă de la FCSB va pleca: "Nu, într-o săptămână am pierdut trei jucători". Situaţia grea apărută

Afla mai multe despre: marius sumudicamircea redniccfr cluj 

viewscnt
Articole similare